ти дете сакал нејќеш мораш да дојдеш, па нареден викенд ќе ме носеш во Неготино, ако ви го отворија базентот тамуCount me ................. out ^_^
![Намигнува ;) ;)](/images/emoji/wink_animated.png)
![Гушкање (hug) (hug)](/images/emoji/hug_animated.png)
![Среќен :sreken :sreken](/images/styles/pack3/happy.png)
ти дете сакал нејќеш мораш да дојдеш, па нареден викенд ќе ме носеш во Неготино, ако ви го отворија базентот тамуCount me ................. out ^_^
ти дете сакал нејќеш мораш да дојдеш, па нареден викенд ќе ме носеш во Неготино, ако ви го отворија базентот тамуинаку јас сакам да дојдат СИТЕ! Али посебно ние што сме си стандард, плус Македонец Марија violetmoon Шмекси и шо знам таму уште некои не ми текиња сега и и и и BlackTulip ако е во можности
фала многу пријатно, се надевам недела е денот за парк и собиранка, и пиво, и дружба, и служба и тако даље и тако ближе
![]()
ти дете сакал нејќеш мораш да дојдеш, па нареден викенд ќе ме носеш во Неготино, ако ви го отворија базентот тамуинаку јас сакам да дојдат СИТЕ! Али посебно ние што сме си стандард, плус Македонец Марија violetmoon Шмекси и шо знам таму уште некои не ми текиња сега и и и и BlackTulip ако е во можности
фала многу пријатно, се надевам недела е денот за парк и собиранка, и пиво, и дружба, и служба и тако даље и тако ближе
![]()
На 6ти јуни го отвараат базенот. До Септември не доаѓам на собиранки. Крај од мене.ти дете сакал нејќеш мораш да дојдеш, па нареден викенд ќе ме носеш во Неготино, ако ви го отворија базентот тамуинаку јас сакам да дојдат СИТЕ! Али посебно ние што сме си стандард, плус Македонец Марија violetmoon Шмекси и шо знам таму уште некои не ми текиња сега и и и и BlackTulip ако е во можности
![]()
Дали се слободни тие што работат?!А да прашавте тие што работат дали се слободни?![]()
![]()
Кај работиш? Ако не е тајна нели, ако е шепни ми во ППАко дадат слободен ден од работа рачунајте ме![]()
Decki vie stvarno se srekavate ili samo zborite kolku u muabet da se najdete...![]()