Љубовни проблеми

crvenkapa

Староседелец
15 јануари 2013
235
593
1,093
Нова дилема: Вино црвено или Captain Morgan...НАПОМЕНА: Вечерва дефинитивно трезен не се враќам, дури ке пробам и да не возам....:gjavol
Од вино боли глава, пиј шток..секогаш кога имаш дилема напрај ја трилема и избери го третото :D

Photographer

Amoureux
23 февруари 2012
482
1,394
1,093
Од вино боли глава, пиј шток..секогаш кога имаш дилема напрај ја трилема и избери го третото :D
На неколку дупли штока многу почнувам да играм...хахахаххаха...можно е стриптиз,над сепаре, под сепаре, под нечиј фустан....си имала такво искуство?;)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Нова дилема: Вино црвено или Captain Morgan...НАПОМЕНА: Вечерва дефинитивно трезен не се враќам, дури ке пробам и да не возам....:gjavol
Не сакам да се навредиш, и да ме сфатиш како “татко“ што го кара својот син. Можеби навистина така ќе звучи ама не можам да замижам на ова.
Која е поентата на излегувањето ако од старт планираш да се направиш даска пијан да не знаеш кај да тераш. Во што е уживањето? Што е тоа што те исполнува да се лигавиш пред сите? (или што и да правиш кога си пијан, оти нормални гестови не верувам дека имаш).

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

Photographer

Amoureux
23 февруари 2012
482
1,394
1,093
Не сакам да се навредиш, и да ме сфатиш како “татко“ што го кара својот син. Можеби навистина така ќе звучи ама не можам да замижам на ова.
Која е поентата на излегувањето ако од старт планираш да се направиш даска пијан да не знаеш кај да тераш. Во што е уживањето? Што е тоа што те исполнува да се лигавиш пред сите? (или што и да правиш кога си пијан, оти нормални гестови не верувам дека имаш).
Немам многу време иначе би ти ги дал сите одговори....ако кажав одам да пијам и да се испијанам не значи дека ке бидам даска и ке се лигавам пред сите...напротив јас сум многу весел пијаница ;)

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Немам многу време иначе би ти ги дал сите одговори....ако кажав одам да пијам и да се испијанам не значи дека ке бидам даска и ке се лигавам пред сите...напротив јас сум многу весел пијаница ;)
Затоа го ставив објаснувањето во заградата. Затоа што и јас и сите кои некогаш сме пиеле, или се’ уште пиеме, го кажуваме ова истото. Само што реалноста е многу полоша и многу погрда.
Како и да е. И да си највеселиот човек на планетава, и да не постои подобро суштество од тебе во тие моменти... сепак ете стои тоа зборчето со кое ти сам се нарече :)
Не сакам да те навредам, верувај ми. Ниту пак да ти попувам, ниту да ти кажувам филозофии. Само сакам да ти кажам дека пиењето, и уживањето во поимот „да се испијанам“ е најлошото нешто што може да го прави човек.

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Значи и јас бев во потполно иста ситуација како тебе пред 5 ипол години, многу се сакав со тој дечко и се ни беше нај нај, само што јас бев помала од тебе, 18 имав кога го запознав овој другиов и се залетав по него. Викаат не го менувај оној што го сакаш за некој што ти се свиѓа, и таа и си е... Али јас и он си знаевме дека на врската ќе и дојде крајот кај и да е, ако не во август во октомври сигурно. Јас си имав веќе почнато и со другиот да се гледам, и дечко ми дозна т.е. не фати, нема врска шо како, се накурчи ама нејќеше да остане без мене небитно што јас сум била со друг, и нејќеше да раскинеме, како неможел да живее без мене бла бла... Али јас настојував да прекинеме додека е време, и прекинавме, се гледавме на тренинзи дека заедно трениравме баскет и се мувакавме онака и еден ден нејќеше да ме баци, зашто затоа што си почнал да се гледа со друго девојче (и до ден денес си се заедно) и мене ми беше уствари могу мило што си нашол друга дека јас веќе си го имав другиот. Арно ама другиов излезе дека е така малку приглуп си одевме некои 5-6 месеци и ми отиде во Маврово, нема врска, животот продолжува понатаму, јас сеуште си мислам дека на време си ја завршив таа врска, али овие 5 години да ти кажам право се изнаживеав така како што тие 3 години не сум живеела :sreken Се изнашетав, се испозапознав со миљон луѓе од целиот свет, си фатив преклани дечко од Америка и се некои нови дешавки ми се слуќуваат, што мислам дека ако продолжев со него да одам немаше ни да сонувам дека ќе ми се случат :zelen Не викам дека ми беше лошо со него, ама од 15 години да се врзеш толку со некој не чини баш баш...
Туку муабетот ми беше за тебе, девојче прави што ти душа сака додека можеш, после 30 години нема веќе толку лудувања ;) Живеј си го животот 200 на саат, пробувај, ризикувај, жетај, лудувај и за ништо да не се каеш во тешкиов живот. Е тоа ти е совет од дада Трабл :cool:

loveme

Нов член
16 мај 2013
22
3
3
27
mak
јас сум 13 год и имам симп.само незнам дали тој има друга симп. и ако има како жити се да го натерам да ме сака??како да му го привлечам вниманието???ПОМОШШШ

Just Perfect

Активен Член
3 април 2013
137
120
43
јас сум 13 год и имам симп.само незнам дали тој има друга симп. и ако има како жити се да го натерам да ме сака??како да му го привлечам вниманието???ПОМОШШШ
сериозна си???????????

Haven

Нов член
9 мај 2013
9
4
3
Дa те сa нa 13 години....внимaние дa привлекувaн бе јaс нa 13 години лaстик игрaв...не ти требa бр3aње прво прерaсни во девојa пa дури тогaш ке имaш еден куп време 3a јaдови од овој тип.....уживaј во детството колу што можеш повеќе тоa е нaјубaбиот период верув:)

• Ми се допаѓа
Реакции: loveme

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Немој да ми рече некој дека на 13 години немал симпатија и дека не се живцирал кога до симпатијата ќе се фати оној што сметаш дека е најубав во класот да игра „царе царе предаваш ли војску“.
Сите сме имале први симпатии и први „љубовни јадови“.
Нормално е.

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl