Иста ситуација е и мојата, ама скроз иста....а таа нема никогаш да се смени ниту пак се трудам да ја сменам...таа била таква, таква е и таква ќе си умре...треба да се менуваме ние...и да не си земаме се при срце, онака од едното влегува од другото излегува , ја делиш и множиш со нула и си тераш по свое и готово ....Не се согласувале и никогаш нема да се согласуваат.И мојата беше супер додека бевме дечко и девојка,ама тоа е додека да и дојдеш дома после врти нов лист.Еден совет од мене младите по земањето веднаш да се одделат инаку пекол ќе им биде животот. И ниедна свекрва не е добра нема ни да биде зашто постои љубомора зашто снаата ја одвоила од синот.Јас пак дека немам свекор уште поголема мака имам се она да биде во центар на внимание

верувај се е можно...на почетокот си искинав живци и мислев како ќе се живее со оваа...ама после не знам кој беше моментот, ама во мене се јави еден таков мир, и едноставно се она што предходно ме нервирало и ме вадело од такт почна да ми станува смешно, почна таа да ми станува смешна и сфатив дека нема поента да се нервирам за неа...не вреди...и така еве уште сме заедно...се помирив со ситуацијата ама најважно од се престанав да се замарами нервирам...пробај и ти...верувај се е можно...
) 
има и такви на оваа планета