Снаи и свекрви

İncognito

Староседелец
31 август 2013
2,499
3,776
1,153
Ако некогаш се венчам (што не верувам) свекрвата ќе си ја сакам ко мајка па каква сака нека биде.
А и просто е кога си добар со некого и тој е добар со тебе, зошто да водам инат или да се правам паметна кога не би имала ни три четвртини од нејзиното искуство.
Ти пред да се венчаш прво со мене ќе поразговараш, свекрвата ќе си ја сакала како мајка, ми газиш на нерви(punch)
 

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,214
2,301
1,153
Skopje
www.facebook.com
Ти пред да се венчаш прво со мене ќе поразговараш, свекрвата ќе си ја сакала како мајка, ми газиш на нерви(punch)
хахахаха важи бато :D ама ја пак ќе си ја сакам ти што сакаш кажи :p