Шанкерка
Страшно секси ми се девојките позади шанк, и ептен сакам барем некој период да се најдам позади пулт, да ми брмчи музика а јас лагано да денсам...и нормално да точам пијалок.
И на крај да мијам чаши
Ете јас би работела за тебе хонорарно,ке земам само за патни трошковиСе откажав од желбата да бидам конзерватор и историчар на уметност (до некаде).
Не знам како се вика професијата, но сакам да издавам свое списание. Списание во кое ќе има 90% само слики. Да патувам, да фотографирам (луѓе, градови, различна култтура, храна, облека, и слично) и тие фотографии да бидат дел од списанието. Би вклучувала и разни други фотографии, од други луѓе кои ќе репрезентираат нешто и кои ќе ми се допаѓаат, од интернет, итн. Покрај ваквите фотографии, само од време на време би ставала информации за разни бендови, серии, филмови, тетоважи, цртежи, се што ми се допаѓа.
Koga ke se osetime mn zreli t.e.vo godini znaejki deka treba da stvorime semejstvo custvuvajki deka vremeto ne gazi,tolku mnogu i nema da odbirame kakva rabota ke rabotime ke gledame da preziveeme.
Така е заппа имаш ПРАВО !Koga ke se osetime mn zreli t.e.vo godini znaejki deka treba da stvorime semejstvo custvuvajki deka vremeto ne gazi,tolku mnogu i nema da odbirame kakva rabota ke rabotime ke gledame da preziveeme.