Што би сакале да работите?

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
уште сум мало ама кога Ќе пораснам сакам да бидам адвокатка :p Епа се надевам ќе ми бидете пациенти :D

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
уште сум мало ама кога Ќе пораснам сакам да бидам адвокатка :p Епа се надевам ќе ми бидете пациенти :D
Мислиш клиенти? :D
Инаку,сакам да бидам автодизајнер на 2 места. Во General Motors,поточно во одделот за Shelby/Ford Mustang,и во Hot Wheels компанијата за детски играчки-колички.

Anacal

Полноправен Член
19 јануари 2013
45
29
18
Сакам психијатар, ама јас со биологија сум скарана. Па психолог ми останува како втора алтернатива, иако и за таму треба биологија колку-толку.

• Ми се допаѓа
Реакции: emzzy

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Се откажав од желбата да бидам конзерватор и историчар на уметност (до некаде).

Не знам како се вика професијата, но сакам да издавам свое списание. Списание во кое ќе има 90% само слики. Да патувам, да фотографирам (луѓе, градови, различна култура, храна, облека, и слично) и тие фотографии да бидат дел од списанието. Би вклучувала и разни други фотографии, од други луѓе кои ќе репрезентираат нешто и кои ќе ми се допаѓаат, од интернет, итн. Покрај ваквите фотографии, само од време на време би ставала информации за разни бендови, серии, филмови, тетоважи, цртежи, се што ми се допаѓа.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena and melpomena