Абе Трајче ти е енциклопедија од човека. Он све знае около калорие. Од куде доваѓав, прости ли су, сложени ли су, штетни ли су, добри ли су. И свакако дека ке ги брои кт га "спремамо" да иде на натпревар.
Абе Трајче ти е енциклопедија од човека. Он све знае около калорие. Од куде доваѓав, прости ли су, сложени ли су, штетни ли су, добри ли су. И свакако дека ке ги брои кт га "спремамо" да иде на натпревар.
Мене ме интересира ефективен начин за рамен стомак и стомачни за рок од 3-4 месеци?
Ако планираш 6 пекс...од старт ти препорачувам да се откажиш....треба да го дехирдираш телото + тоа се постигнува само пред натпреват со напорен тренинг и максимална исцрпеност, а после пак се враќа во нормалата.Мене ме интересира ефективен начин за рамен стомак и стомачни за рок од 3-4 месеци?
браво Китииии, само напред- ја имаш мојата подршка, и за 8ми март протеини ќе ти купам.јас почнав со фитнес![]()
јас почнав со фитнес![]()
браво Китииии, само напред- ја имаш мојата подршка, и за 8ми март протеини ќе ти купам.
Дома или во теретана? Ајде споедлувај овде импресси, не за друго да те мотивираме
Мајоре чим таква е работата да знаеш дека и јас го славам![]()
абе трајче, абе ти видовит си бил...се шо кажа е дежа ву.Кити 70% од женските фитнес модели во светот се плавуши, ако си плавуша ти се предвидува добра кариера да знаеш![]()