Да не бара јас да готвам, а јас пак како шо сум така мек на душа и гледам се да и угодам, може здравјето да ми го земи(не батка, не сум папучар само објаснувам како се сака права жена)
![]()
Ваква да најдам Мајоре, слушнав многу добро готви
![Среќен :sreken :sreken](/images/styles/pack3/happy.png)
![Се смее :D :D](/images/emoji/laugh_animated.png)
![487201_380004045432116_62058024_n.jpg](https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/487201_380004045432116_62058024_n.jpg)
Да не бара јас да готвам, а јас пак како шо сум така мек на душа и гледам се да и угодам, може здравјето да ми го земи(не батка, не сум папучар само објаснувам како се сака права жена)
![]()
Трајче ќе најдиш, по теретаните врие од девојки во последно време, и богами згодни се...Ваква да најдам Мајоре, слушнав многу добро готви
![]()
Трајче ќе најдиш, по теретаните врие од девојки во последно време, и богами згодни се...
Спортски сум активен домашно вежбање и играм полупрофесионален фудбал во 4та лига. Онака естетски гледано имам добар облик на телото т.е. стомачните ми се познаваат 6пакс, па и градите се оформени добро. Исто и рацете. Но имам една мана, имам проблем со килажата. Не можам никако да накачам барем некое килце уште така мислам... 180 цм сум со 72-73 килограми... Некој совет?
Спортски сум активен домашно вежбање и играм полупрофесионален фудбал во 4та лига. Онака естетски гледано имам добар облик на телото т.е. стомачните ми се познаваат 6пакс, па и градите се оформени добро. Исто и рацете. Но имам една мана, имам проблем со килажата. Не можам никако да накачам барем некое килце уште така мислам... 180 цм сум со 72-73 килограми... Некој совет?
П'кау : ) овакфи прау Трајчееее : )
Малку хидрати внесуваш, зголеми го внесот на хидрати. Зборам за сложени.
Не внимавам баш на исхраната јадам што ќе најдам, може малце појасно за мене вака ко неискусен да ми објасниш малце подетално, би ти бил благодарен.![]()
Звер си кумановац, па се гледа по Сашко Коцев све развиотки сте, ај да пробаш како него што правеше на Златна бубамара со една рака![]()