Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

WomanInRed

Староседелец
15 февруари 2012
1,324
3,218
1,123
Нема да се намали интересот, на сите форуми има чат, поинтересно би било така, ќе се зголеми бројот на членовите мислам ..

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Нема да се намали интересот, на сите форуми има чат, поинтересно би било така, ќе се зголеми бројот на членовите мислам ..
Биди сигурна дека нема на форумите чија главна цел се дискусиите или не се вонаби големи форуми со двајца без тројца членови...

Инаку што мислите да не е секоја тема со прашалник на крај ... ако насловот и првиот пост е прашање, секој одговор се базира на тоа што е во првиот и нема дискусија... немањето дискусија , мртва тема ... мртва тема , мртов подфорум... мртов подфорум , мртов форум... феил...

• Ми се допаѓа
Реакции: Angiie

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
Биди сигурна дека нема на форумите чија главна цел се дискусиите или не се вонаби големи форуми со двајца без тројца членови...

Инаку што мислите да не е секоја тема со прашалник на крај ... ако насловот и првиот пост е прашање, секој одговор се базира на тоа што е во првиот и нема дискусија... немањето дискусија , мртва тема ... мртва тема , мртов подфорум... мртов подфорум , мртов форум... феил...
види вака јас отворам тема , објаснувам за ш ое темата , давам свое мислењеи потоа барам друго мислење од членовите .. ше нечини од тоа? ако јас напишам само мое мислење и не поставам прашање на крај, темата уште од старт е мртва.. пријателе од поставувањето прашања произлегуваат одговори па се прави дискусија... поздрав..

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
види вака јас отворам тема , објаснувам за ш ое темата , давам свое мислењеи потоа барам друго мислење од членовите .. ше нечини од тоа? ако јас напишам само мое мислење и не поставам прашање на крај, темата уште од старт е мртва.. пријателе од поставувањето прашања произлегуваат одговори па се прави дискусија... поздрав..
Поставување на вовед и внесување на темата не е само пишување на мислење, Пред мелку пишав на една тема... наслов (парафразирам) што заштите користите , прв пост едно ангелче и толку. Ок нека биде само залутано мое забележување на една единствена тема ако е таа само но дали е... Бидеќе темата пример е во форум за здравје зошто наслов не е контрацепција , ваши искуства и впечатоци... прв пост со објаснување што и како се користи и лични впечатоци на авторот со примери и слично... ова е само коментар на одредената тема но може да биде метафора за сите слични. Од што јадете, што слушате, што пиете, што возите... сите тие можат да се кажат просто глупо и без поента а одговорите да се едни просто проширени реченици со два-три збора до рецепри на омилени јадење, пишување на факти за музички правци со примери и објава на настани, со омилени коптели или марки на пијалоци со ликации каде како што се набавува и конзумира, со предтасување на вашите гаражни убавци па фоткици и коментари на истоте...

Ок ќе е исто ама ќе е сепак различно, а верувај различното е секогаш подобро ...

• Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
ок јас видов темата ама тоа е почетничка грешкаи јас веќе се договорив со членот ја предупредиви се договоривме дека следните теми шо ке ги отвори ке имаат некои објаснување, вовед во дискусија на темата, ти благодарам шо се грижиш за форумот... се кесе среди , уживај си ти...:)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

WomanInRed

Староседелец
15 февруари 2012
1,324
3,218
1,123
Да може да се избрише мислењето, без разлика пред колку време е постирано.

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Она во здравје е толку оскудно....греотка :unsure
Подфорумот Сексуално здравје е преименуван во Општо здравје.
Доколку има интерес во иднина ќе го раздвоиме на повеќе подофруми.

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Подфорумот Сексуално здравје е преименуван во Општо здравје.
Доколку има интерес во иднина ќе го раздвоиме на повеќе подофруми.
Фала многу бато Админ, многу си љубезен и ефикасен :)

Sara

Истакнат Член
13 февруари 2012
116
116
343
Па мислам дека би требало да има потфорум за градовите во македонија така сите би можеле како да го пезентираат својот град така и да се запознаваат со нови личности од својот град.