Предлози и прашања поврзани со функционалноста на форумот

Sara

Истакнат Член
13 февруари 2012
116
116
343
мислм дека би требало да има пребарувач на форумот бидејки како се зголемуваат темите на форумот така е се попотребен пребарувач

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
мислм дека би требало да има пребарувач на форумот бидејки како се зголемуваат темите на форумот така е се попотребен пребарувач
Има, во горниот десен агол :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Sara

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Немаше во насловот пофалби, ама наминав да го направам токму тоа :D
Шо мислевте бе, јас вештерка за на клада дека сум:giggle...пфффф

Сакам да кажам тука пред форумската јавност, дека Хип Хоп и ова малото Сарчето, си ја обавуваат модераторската работа со сите салтанати, навистина се трудат.
Мислам дека и Важна е добра, ама со оглед на тоа дека тоа нејзината област не ми е баш некој посебен интерес не ја пратам баш многу...

Овие другиве редно е да се соземат.
Фала многу и пријатно!

СаШеНкО

Нов член
26 февруари 2012
27
22
3
32
Скопје
ок јас само предложив некои теми шо ги има по други форуми..... ваше да изберите :)

Не е работата да се отворат подфоруми за нешто само зошто го има на другите форуми и да си стојат празни.ЗА што им се прави муабет на луѓето тука ке си отворат теми во некој понеутрален под форум да речеме општи муабети и кога ќе се соберат повеќе тами од некоја област и се отвори потреба од подфорум нека се отвори тогаш.Најдобро е така...

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Мислам има едно додаток повеќе а тоа е во подфорумот образовиание има катче литература каде варираат теми од книжевност (истите се во Книги, и Креативно катче)

Baronessa

Истакнат Член
13 февруари 2012
541
751
93
Los Angeles!
Мислам има едно додаток повеќе а тоа е во подфорумот образовиание има катче литература каде варираат теми од книжевност (истите се во Книги, и Креативно катче)
можеш да ни кажеш кои се поточно тие теми, за да бидат соодвено модерирани?
Благодарам!

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Темата Поезија во подфорумот Литература. Истотака има тема во врска со Литература од областа на маркетингот. Во ред е тоа но некако се прави непрегледност во поглед на тоа дека веќе неколку подфоруми подоле е Креативно катче и подгорумот за книги. Некако попрегледно би било да бидат споени или евентуално разделени на нешто што е креирано од форумџии а друго Општо за литература, книги, романи, итн...

• Ми се допаѓа
Реакции: lady_blue and Selma