Вака,ние бевме 1 месец во врска и во сабота кога требаше да се договориме на фејсбук за излегување,тој ми напиша огромна порака во која пишуваше дека неможе да биде со мене,затоа што не ме сака,и дека воопшто ни на крај памет не му било дека ке бидеме во врска.Ми рече дека не сака да ми дава лажна надеж..јас на тоа одговорив знаев ..затоа што претчувствував иако навистина многу ми се допаѓаше..и тој ми рече дека му е многу жал што вака испаднало и дека не е до него и ми прати тоа смајли што плаче..Јас многу се изнервирав ..но што е тоа е. И после 2 часа излеговме со другарките и кога оддеднаш тој се појави пред мене и со раширени раце така ми се насмеа и тргна накај мене..а јас ладно си продолжив како да не го приметив.. и потоа застанавме со другарките затоа што на нив им беше смешно тоа..а тој сеуште стоеше свртен накај мене.
Дали мислите дека добро направив..што го поминав и се однесував како да сме странци??Од една страна сеуште ми е во глава таа негова жална насмевка..и ми стана криво? Но,од друга страна тој можеше во живо да ми раскине а не на фејсбук! тоа ме многу повреди.
Што мислите дека треба да направам следно?