Чет муабети (ти реков-ми рече)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
melpomena, јас да кажам дека се сложувам со скоро сè што кажа за членката која е главна тема на дискусијата од претходните неколку страни. Мене искрено ми беше една од најфините тука, ако не се лажам ја имам тагнато во темата „Со кој член сакате да се запознаете?“. Ако не, значи сум изумила, а навистина сакав. И уште сакам.

Ама па навистина не ја сфаќам поентата на претставувањето како некој друг. Или лажењето. Измислувањето. Имам забележано на форумов (уште многу одамна) една личност што многу лаже. На една тема едно, на друга сосем спротивното, на трета па муабет да не правам. Исто како и за погоре спомнатата членка што забележав одамна (на фб, не на форум) дека користи туѓи слики, ама ете некако не се дрзнувам да ги откривам јавно овие нивни ... не знам шо се стварно, не знам ни како да ги наречам.
Е да си ми жива и здрава!

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Мелпоменче драга,ти навистина не разбираш дека на луѓето не им е криво за тоа што изгубиле добар контакт од форумот,за разлика од тебе верувам дека некои отишле малку подалеку и полично,а на неа не и сметало. Али добро,ако одобруеш играње ку*ташак со луѓе надвор од форумот,тоа си е твое. Јас мислам дека можела едноставно да каже дека нема ФБ,и контактот да си остане само по форумов,и никому ништо :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis and parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Во секој твој пост она што пласираш,во секој мој нареден го добиваш.
ти го гледаш тоа како филозофирање и карање ама капацитетот не ни налага на сите исто.
те молам само пред да си легнеш да не заплачеш.
оти како и секогаш прв почнуваш но исто така,како и секогаш неможеш да го увидиш тоа.:)
Колко омраза се крие у тебе : ) а као што се сеќам ти беше тај што не умеш да мрзиш hah
Аее нема везе, биди поздраена , киду да спију , еве плачу еј , hah цц : )

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
melpomena, јас да кажам дека се сложувам со скоро сè што кажа за членката која е главна тема на дискусијата од претходните неколку страни. Мене искрено ми беше една од најфините тука, ако не се лажам ја имам тагнато во темата „Со кој член сакате да се запознаете?“. Ако не, значи сум изумила, а навистина сакав. И уште сакам.

Ама па навистина не ја сфаќам поентата на претставувањето како некој друг. Или лажењето. Измислувањето. Имам забележано на форумов (уште многу одамна) една личност што многу лаже. На една тема едно, на друга сосем спротивното, на трета па муабет да не правам. Исто како и за погоре спомнатата членка што забележав одамна (на фб, не на форум) дека користи туѓи слики, ама ете некако не се дрзнувам да ги откривам јавно овие нивни ... не знам шо се стварно, не знам ни како да ги наречам.
Незнам кој е твојот стаф околу откривањето на својата приватност,ниту пак имам потреба да знам.
Би те сместила отприлика негде таму каде што ја сместувам и нејзе,гледано од аспект на форумски лик.
Не е тајна мојата таинственост,не се ни тајна еден куп те навредливи епитети и нагодувања врз мене.
Јас со тоа не се оптеретувам.
Јас си знам која сум а исто и одредени луге овде знаат баш точно која сум.
Немам потреба да се правдам за она што не сум.
Но јас со сето тоа можам да се носам,таа можеби неможелапа затоа можеби создала таков лик.
И затоа ја разбирам.
Овде одредени ликови пола форум го имаат наречено не ни ти знам веке како.Но и нив нема да ги наречам болни.
Ако кажам дека душата не ми дозволува пак ке наидам на она дека изигрувам мајка тереза.
Нека ме наречат како сакаат,нивно право,а мое е колку тоа ке го почитувам.
Таа никого ама баш никого немаше навредено,па дури ни оние кои тоа го заслужуваа,и нема да се преправам дека ми е сеедно кога пишуваат сешто кога сега таа не еприсутна во моментот.
Туку се чудам како не се дрзнаа пак погреб да организираат.
Срамотилаци.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and slb_bobo

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ај сеа да ве прашам нешто. Ви никнаа ли рогови откако откривте? Колку бродови ви потонаа откако откривте лажен профил?

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Абе битно ја сам криф : ) а нека има миљон лажни профили
Уште овде си се расплакал :mstickle
Колко омраза се крие у тебе : ) а као што се сеќам ти беше тај што не умеш да мрзиш hah
Аее нема везе, биди поздраена , киду да спију , еве плачу еј , hah цц : )
Убаво да спиеш (wave)

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Ај сеа да ве прашам нешто. Ви никнаа ли рогови откако откривте? Колку бродови ви потонаа откако откривте лажен профил?
Ни ти не гледаш толку површно на работите колку што искажуваш сега со твоево мислење али ај :D

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Тебе што ти никна кд ти миришесфа дупли профили ? : ) тија тфоји ратс
ратс тројка имаше стаза у кантер страјк : )

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Добро или лошо, сите овде уствари и’ зборите зад грб, со што автоматски го губите правото да си преречете за тоа.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ни ти не гледаш толку површно на работите колку што искажуваш сега со твоево мислење али ај :D
Ај да бидеме реални. На форумов врие од фиктивни* ликови, па сеа проблем биле лажните.

*под фиктивни мислам на ликови кои нималку не се она што го прикажуваат на форумот