За тебе знаеме веќе, ти си 7 профили и од сите пишуваш. Ја се чудам како ли успеваш.Тогаш тој ке е дупли профил на еден форум,а не лажен форум.
Иначе јас сум си секако лажна,немора да бидам и дупла![]()
За тебе знаеме веќе, ти си 7 профили и од сите пишуваш. Ја се чудам како ли успеваш.Тогаш тој ке е дупли профил на еден форум,а не лажен форум.
Како демек ке беше сеедно да оставиме само да се плука врз некого врз кого до вчера патосот го лижеле?Не е битно. Тоа никако не и’ помага. Како што и „судењето“ не и’ одмага.
искрено болимекур што си , дали си дупла апла хебла или стебла : )Тогаш тој ке е дупли профил на еден форум,а не лажен форум.
Кога викам личиш на Хехасто ти велиш неПосвети и ја песнава:
![]()
Ја може не патосот али веѓата би и ја лижел. Ретко добра веѓа имаше на сликите.Како демек ке беше сеедно да оставиме само да се плука врз некого врз кого до вчера патосот го лижеле?
Не се согласувам.
Ја може не патосот али веѓата би и ја лижел. Ретко добра веѓа имаше на сликите.Како демек ке беше сеедно да оставиме само да се плука врз некого врз кого до вчера патосот го лижеле?
Не се согласувам.
Ако си истиот тоа никој не ти го успорува.искрено болимекур што си , дали си дупла апла хебла или стебла : )
ja сам тј што сам у живо и на форум, кој знае знае, кој не нека си нагаѓа : )
Тоа де .. гужва направив у ку*рац|o$y(|-|0$0(|@l глеаш шо напрај бе, глеаш? Чути си ко мене, шо те коштат?![]()