Чет муабети (ти реков-ми рече)

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
400100_111155109056594_934182381_n.jpg

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
http://forum.crnobelo.com/threads/Спомени-од-школските-денови.4202/#post-191987
И оваа тема како се среди алал вера.
Ич да не се чудите ако некое утро видите дека темите кои сте ги отвориле ги видите како ги отворил Легионер или некој друг место вас.:D
Е да,глупо е да трчате по модераторите објаснувајки дека на одредена тема или тие се направиле како нејзини автори,или некој сосема трет.
Не дека е до темата,не дека е до малата буква во името на Прилеп,за се е крив копчето ,,пријави,,.
Не го почитуваат членовите,е да,како они да го почитуваат кога не го почитуваат ни оние друугите.
Ептен ама ептен немав ништо промрчено денеска,или како беше она другото место мрчење? :giggle
И како што кажа една членка погоре,доколку се решите овде нешто да прашате,шо побрзо видете го одговорот оти може ке ви го избришат при средување на темата.Постои средување и ,,средување,,.
Да се обложиме до кога ке ми стои постов во темава?
Ајде кој колку дава?:unsure
Јас ке се кладам за неколку минити додека се вклучи Мила п/к и одма како шо би рекол парвати како плачи дунде ке те упати кај копчето пријави :D

и пред да добијам бан да кажам само дека се служам со речникот на други форумџии ним им е дозволено така ...

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Јас ке се кладам за неколку минити додека се вклучи Мила п/к и одма како шо би рекол парвати како плачи дунде ке те упати кај копчето пријави :D

и пред да добијам бан да кажам само дека се служам со речникот на други форумџии ним им е дозволено така ...
Ти гледај си за себе :D
ела да те штипнам на обравчето црвено :D
ко ке ми каже а поготово некој напише вакво нешто,ми се (puke) немој да ми речеш дека и тебе:unsure

• Ми се допаѓа
Реакции: alba

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
оууууууууууууууууууу шиттт,се испомешав,требаше овде :rofl не во членот џ темата

жени кога тајно разговаараат знај нешто се спрема :zelen

Еве со овој аватар запловив невино во водите на ова царство :showoff
Отвори ја прикачената датотека 14710 и не ме прашувај за џабе,знам дека знаеш дека под превезот се кријам јас :D
Ова беше во времињата кога сеуште Леги не беше ме заприметил за да после другиот стадиум биде со закани дека ми дише во врат.
А сега сме во времиња во кои со сет памет ми пишуваат во пп како сум можела нему да му откривам за мојата приватност.А тоа било дека сум била разведена.(facepalm)
некои пак не слушнале од него туку од оние на кои Леги им раскажувал.
Ајде на Леги веке одамна не му се чудам но богами им се чудам на оние кои немаат попаметна работа па прават муабет со таков лик виртуелен за приватниот живот на сосема некој друг виртуелен лик.
Дефинитивно некој до толку сериозно си го сфака(Solstice МиГ 21 овој пат ставив,,фф,, :D) форумот,што им е како школски прирачник,па преминал со претпоставки околу приватноста.Богами ако има такви,доста се напредни,мајке ми :eek:

Ти си ми од кланот,не се важи :D
Некој друг што нема попаметна работа? (wasntme)

Што си сфаќам сериозно????
Нели вчера ме опоменивте за не е сватив туку сфатив,има заграда за она што си тагнат (wasntme)

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Ти гледај си за себе :D
ела да те штипнам на обравчето црвено :D
ко ке ми каже а поготово некој напише вакво нешто,ми се (puke) немој да ми речеш дека и тебе:unsure
Копчето пријави Мила како изгребани грамофонски плочи ми се едно исто вртат и пак незнаат што сакат да кажат :zelen
ај бе да се кладиме ?

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Копчето пријави Мила како изгребани грамофонски плочи ми се едно исто вртат и пак незнаат што сакат да кажат :zelen
ај бе да се кладиме ?
Кажи ми каков нагон ти надоага кога ке ти кажат односно напишат,,дојди да те штипнам на црвените обравчиња,,и не оди офф топик,одговори ми :D

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Не знам шо сум те опоменал, ама не ни важно...Инаку се што сум напишал не било со лоша намера и ништо лично :)

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Кажи ми каков нагон ти надоага кога ке ти кажат односно напишат,,дојди да те штипнам на црвените обравчиња,,и не оди офф топик,одговори ми :D
да се поправиш место црвени ке пишеш румени :D
Одговор: (puke) (facepalm)(facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena