ее сега како паднав на трет ? нели втор бев ?Ке го ,,Турам,,во иднина секако,мора да си го испоштувам мојот трет профил![]()
![Тажен :( :(](/images/emoji/sad_animated.png)
ее сега како паднав на трет ? нели втор бев ?Ке го ,,Турам,,во иднина секако,мора да си го испоштувам мојот трет профил![]()
Lady* е прв драгаее сега како паднав на трет ? нели втор бев ?![]()
епа она прв јас втор а ти трет еј немој левелот да ми го дискредитираш оргиналот не се броиLady* е прв драга
кога веке јас се исповедав,дајте бе нека се каже и некој друг,односно нека си признае вака како јас,кои му се прв,втор,трет...профил?
Сите ви се од исти род,или еден машки два женски или само по еден од секој пол,или пак сите ви се истополови?![]()
Мале малеепа она прв јас втор а ти трет еј немој левелот да ми го дискредитираш оргиналот не се брои![]()
A што сакаш ти, горе во насловот да стои креирано од Мелпомена?
Битно е да се развива дискусијата, не е битно кој што и како ја отворил темата.
А ова ќе стои додека прочиташ.
Мелке пред некоја недела да ме прашаше стварно ме маваше депресија и сега по малце ама ич не е страшно и зборот љубомора кога нема кај нас а кај вас ?Мале мале
колку софистицирано зборуваш
абе те неам прашано....те мава некогаш депресија?Скраја да е,дај боже да не,ама читам тоа нешто ко на мода да е
А ти љубоморат другарките што си срекна?
И кај нас бе мила,таман работа да ми љубоморат другарките,тие ми се навистина другарки,а и јас ним,па и да ми грешат лично ке им кажам а не да ги озборувам вака зад грб.Мелке пред некоја недела да ме прашаше стварно ме маваше депресија и сега по малце ама ич не е страшно и зборот љубомора кога нема кај нас а кај вас ?
А зашто во втората СДК тема не реагираше? Или таму беше спомната во воведот?Е ајде тогаш направисе автор на сите теми на форумот
Друг ниту еден модератор не си присвоил тема освен ти.
(уште немам прочитано)![]()
Реагирав госпожа,ама како да докажам,да го чувам секој мој пост од тебе?А зашто во втората СДК тема не реагираше? Или таму беше спомната во воведот?![]()
Искрено Буба марата мене досадна ми стана некако се едноист ми е концептот а за Еден на еден неколку пати ја имам гледано ама да само едно мало освежување е а ни треба многу поголемо.