Чет муабети (ти реков-ми рече)

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Ах бе што ме малтертираат, недела ден за одмор јас фр. треба да покажувам :eek: Не ми е тешко ,ама во недела,искрено тешко ми паѓа :banghead

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Ако некој палеолитски човек би преживеал, во мозокот квантитативно би изгледал исто како мозокот на гонзо и ние би одма сите вицови што ги знаеме за плавуши, чак норис или цајкани би ги заменале со палеолитскиот ѕвер, односно преку пример: зошто палеолитски човек играт пред семафор? мисли дека е диско. хахахахахаха (колку е глуп вицов, дури ни него нема да му е смешен) Вероватно негов најголем хит низ вековите би му била некоја песна од старите варварски племиња која би звучела вака од прилика- жив го одрав и го изедов вауу вауу на ред е и брат му ауф ауф (punch)... а на денешницава ако би живеел во Македонија негов хит -ќе пијам, ќе лумпувам, ќефови ќе терам свој(drunk) или пак општо на балканот на пример Србија- због светске кризе, немам за ризле, немам ни ганџе аман (smoke), а во Бугарија сигурно Азис ќе го слушаше (таму сите азис го слушаат дури и палеолитските човечина...и во Македонија го слушаат ама само тие од Крива Паланка шо се :* ). Што се однесува до неговиот физички изглед вероватно би наликувал на Гоце Арнаудов покојниот.
Aj odi molzi ovcite :zelen

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Сакам да прашам: во темава е дозволено да се поставуваат прашања, но ако некој одговори - одговорите се бришат? Why? Because F**K LOGIC, that's why. (facepalm)
затоа што жирафите не дозволуваат да им ги кажеш дамките. Главите им се во облаци.
Во случај да бидам баниран или да добијам казнени поени, да кажам дека е метафора.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
затоа што жирафите не дозволуваат да им ги кажеш дамките. Главите им се во облаци.
Во случај да бидам баниран или да добијам казнени поени, да кажам дека е метафора.
каде бе ти пред мене баниран ...:zelen