Кога реков ти кмична,мислев на она со правилата за темата.Јас квичнав зошто други кмичат
Добра ноќ![]()
Ами ти кога кмичиш кмичеш по милозвучно и не се брои
![Се смее :D :D](/images/emoji/laugh_animated.png)
Кога реков ти кмична,мислев на она со правилата за темата.Јас квичнав зошто други кмичат
Добра ноќ![]()
љубител сум на вина повеќе го обожавам црвено домашно
По кој пат бе сине Бруте?Мојата соба е во тотален хаос. Арно ми велат ожени се
365 дена во годината.По кој пат бе сине Бруте?![]()
Ај тебе што ти велат ти велат,ама и ти нам ни велиш![]()
Aj odi molzi ovciteАко некој палеолитски човек би преживеал, во мозокот квантитативно би изгледал исто како мозокот на гонзо и ние би одма сите вицови што ги знаеме за плавуши, чак норис или цајкани би ги заменале со палеолитскиот ѕвер, односно преку пример: зошто палеолитски човек играт пред семафор? мисли дека е диско. хахахахахаха (колку е глуп вицов, дури ни него нема да му е смешен) Вероватно негов најголем хит низ вековите би му била некоја песна од старите варварски племиња која би звучела вака од прилика- жив го одрав и го изедов вауу вауу на ред е и брат му ауф ауф... а на денешницава ако би живеел во Македонија негов хит -ќе пијам, ќе лумпувам, ќефови ќе терам свој
или пак општо на балканот на пример Србија- због светске кризе, немам за ризле, немам ни ганџе аман
, а во Бугарија сигурно Азис ќе го слушаше (таму сите азис го слушаат дури и палеолитските човечина...и во Македонија го слушаат ама само тие од Крива Паланка шо се
). Што се однесува до неговиот физички изглед вероватно би наликувал на Гоце Арнаудов покојниот.
затоа што жирафите не дозволуваат да им ги кажеш дамките. Главите им се во облаци.Сакам да прашам: во темава е дозволено да се поставуваат прашања, но ако некој одговори - одговорите се бришат? Why? Because F**K LOGIC, that's why.![]()
каде бе ти пред мене баниран ...затоа што жирафите не дозволуваат да им ги кажеш дамките. Главите им се во облаци.
Во случај да бидам баниран или да добијам казнени поени, да кажам дека е метафора.