Знаеш како .. збори со кој сакаш од Крушево и околијава .. и ке видиш точно како зборат .. така сум навикнат .. иначе сеа ако се пази на секоја буква и сл .. подобро ич да не се факја тастатура
хаха било како бе .. важно се разбират ..може така зборуваат но поинаку пишуваат
![]()
хаха било како бе .. важно се разбират ..
што го мислиш работата , кога го пулјаш и знашј што пулиш
ОооооООооо ова зборот мрчење почна да биде заштитен збор со закон на администрацијаСамо да се мрчело,туу бре луѓе никако не ви одговара...за се имате критики и наоѓате маани...темата ќе си остане таква како што е,на кој не му одговара нема потреба да влегува и да пишува во неа
(темата е во играчница,мислењата не се бројат).
Се лажеш сигурно,а уште посигурно е дека ги нема тие што требаше да ги има.Според правилата на темава мислам дека скоро сите постови треба да ги нема овде ?! или се лажам?!![]()
имам јас друг збор за тоа само што не го употребувам ,но изгледа дека ќе почнамОооооООооо ова зборот мрчење почна да биде заштитен збор со закон на администрација![]()
И ти кмична мила пред малцеимам јас друг збор за тоа само што не го употребувам ,но изгледа дека ќе почнамКмичење! Само да се кмичело
![]()
Јас квичнав зошто други кмичатИ ти кмична мила пред малцегуд најт.