Знаеш како .. збори со кој сакаш од Крушево и околијава .. и ке видиш точно како зборат .. така сум навикнат .. иначе сеа ако се пази на секоја буква и сл .. подобро ич да не се факја тастатура
може така зборуваат но поинаку пишуваат 
хаха било како бе .. важно се разбират ..може така зборуваат но поинаку пишуваат
![]()
хаха било како бе .. важно се разбират ..
што го мислиш работата , кога го пулјаш и знашј што пулиш
не разбирам индиски јазик 
ОооооООооо ова зборот мрчење почна да биде заштитен збор со закон на администрацијаСамо да се мрчело,туу бре луѓе никако не ви одговара...за се имате критики и наоѓате маани...темата ќе си остане таква како што е,на кој не му одговара нема потреба да влегува и да пишува во неа
(темата е во играчница,мислењата не се бројат).

Се лажеш сигурно,а уште посигурно е дека ги нема тие што требаше да ги има.Според правилата на темава мислам дека скоро сите постови треба да ги нема овде ?! или се лажам?!![]()

имам јас друг збор за тоа само што не го употребувам ,но изгледа дека ќе почнамОооооООооо ова зборот мрчење почна да биде заштитен збор со закон на администрација![]()
Кмичење! Само да се кмичело 
И ти кмична мила пред малцеимам јас друг збор за тоа само што не го употребувам ,но изгледа дека ќе почнамКмичење! Само да се кмичело
![]()

гуд најт.Јас квичнав зошто други кмичатИ ти кмична мила пред малцегуд најт.