Форумска љубов | Форумски пар

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Освен веке постојачките ај да напишам неколку предлози :D
Марија Шмекси
cakar_ulav Lena
|o$y(|-|0$0(|@l Lepaa
Solstice readhead
Legioner Весна1992
alba The_Mayor

ахахахаха мора да прашам зошто ваков предлог, и се надевам ќе бидеш пољубезна од дел од нашата администрација па ќе одговориш на прашањето :D
Патем, во никој случај, прекрасен пријател е Шмекси, но ништо повеќе од тоа, јас и тој ја знаеме причината за апсурдноста на твојот предлог :zelen

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Освен веке постојачките ај да напишам неколку предлози :D
Марија Шмекси
cakar_ulav Lena
|o$y(|-|0$0(|@l Lepaa
Solstice readhead
Legioner Весна1992
alba The_Mayor
имаш футка со весна....таа е од С.б. така некако беше чоечето во никот.
Исто така да ги додадеме parvati и Сара.13 , тебе и сбтл бозо, Dr.Gonzo и хмммм...абе гонзо ти едно време имаше харем, кај ти е?

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
  • Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and МиГ 21

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Ај префрлете ми го мислењево во темата ( ако постои) какво мислење имам за членот или слично
Мислење за Legioner: искомплексиран шовинист, кој сеуште мисли дека машкоста се покажува со улични тепачки, и кој сеуште смета дека секој што одбива да се тепа е женче, а не човек со манири на кој угледноста и гордоста не му даваат да изиграва горила во зоолошка. Да не зборуваме за фалбите како горда птица со лажни перја : ))

И повик до администрација да ги среди оф топиците во темава : )

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Како да увидов нов форумски пар,ама ај осуди се напиши го де :eek:
Може ке се навреди.
Овде веке не знаеш кој од што се навредува,некој дури и од самиот себе си :zelen ама бар да си признае дека е од тоа.
Иначе има има нов форумски пар.Љубовта не познава граници па дури и кога не ни е дозволена ние изиграваме светци.
Кога ни одговара се правиме светци,а кога не ни одговаравелиме дека Никој не е светец.
Еден поздрав до парот кој нема да ми замери што ке го спомнам cakar_ulav Lena
Нема да замерат не од причина што ке помислат дека некој им чепка во приватниот живот,туку ради она што ке разберат дека го коментирам она што тие го пласираат и како тоа изгледа во моите очи :D
Има доста парови,некои поумешно се сокриваат,некои само мислат дека добро го прават тоа,а некои пак дури и сакааат тоа само да изгледа така.
Туку го нема,кај е близнак ?
Најде ли партнерка форумџијска?:unsure