Форумска љубов | Форумски пар

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Нешто ме чеша левава рака, вероватно ќе добивам.
По повод празникот втори втори (да биде запишано и запаметено) оваа прилика ја користам да го пласирам целиот мој шарм и инстантно пренесам својата љубов испукана низ најромантичното и најфреарското прашање кое веќе премина во клише:
lady_blue дали ќе ја имам таа чест да бидиш моја форумска и прва жена во харемот?
Make-a-Pisces-Man-Fall-in-Love-with-You-Chastity-is-Virtue.jpg

Всушност, иако не знам малку за тебе, мојата љубов и копнеж никогаш не згаснала...како и што имав премногу неспиени ноќи додека гонзо се радуваше на твојата убавина, многу често помислував како да те украдам од неговите одаи.
Ако бидеш моја ќе ти дозволам да ме вртиш на малото прсте како марионета, ќе ти купувам жетони за флипери, ќе те носам два пати во Реал Мадрит и еднаш во ПСЖ, ќе ти кажувам дека си најубавата жена во цел свет и во Франција, во ПП ќе ти пуштам слики со постела од рози, љубовен немир ќе ти бидам.
И како што е редот да посветам песна и смајлина :*(hug)(inlove)

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
S.B.
Животот ми е како сложувалка во која ти си последното најубаво делче за да ја составам цела и така да биде комплетна. Едноставно совршена. Но ме боли тоа што го немам тоа делче, тоа совршенство, поточно тебе. Уште од првиот миг знаев дека си песна напишана од божји раце. Дури и времето застана восхитувајќи се од твојата чистина и ретка убавина. Толку многу ме боли што таа болка ме потсетува на пеколот во кој горат грешните души. Зар и јас сум грешна душа? А во тој пекол ти си единствениот живот поточно ангел со неописливо убави очи во кој се губам полека во нив!

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21 and S.B.

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
  • Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
а онаа што сакат да ми го земит, втора жена да бидела..
ами ја нејќу трета да бидам :sreken
абе таа се филмат нешо, не е достојна за него....мојт само да си пишит во споменарон како е лудо заљубена, и нишо повеќе.

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
абе таа се филмат нешо, не е достојна за него....мојт само да си пишит во споменарон како е лудо заљубена, и нишо повеќе.
тенкју, во право си...:sreken
имат снемано шанси таа со него, покрај мене
леле коа ќе те клајме извршен директор на целиот објект таму...:cool:
немат да се трпиш..

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
тенкју, во право си...:sreken
имат снемано шанси таа со него, покрај мене
леле коа ќе те клајме извршен директор на целиот објект таму...:cool:
немат да се трпиш..
Јас ветувам хармонија и врвулица од лујџе, и немат да остам никој да ве чепкат тебе и мажот ти (зато на вежбање одам), само вие клајте ме.

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Јас ветувам хармонија и врвулица од лујџе, и немат да остам никој да ве чепкат тебе и мажот ти (зато на вежбање одам), само вие клајте ме.
мене може да ме чепкат , (некој згоден фраер)
оти мажо слабо ми праи ќеф, физички, инаку топ е :sreken

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
мене може да ме чепкат , (некој згоден фраер)
оти мажо слабо ми праи ќеф, физички, инаку топ е :sreken
ќе те чепнит ама ќе го столчам. Јас како шо го гледам вака мислам дека овој Дарамраџ е големо ебачиште, по брковите му се познават, ако изгледат ко во автобус да не се качил.
Ти го мислиш вбандера ќе се чукнит ама тој по жици ојт.

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon and Kitty