И јас се прашувам како
Сум пробал, онака, клин со клин... сум пробал со алкохол.... помина и време, еве веќе една година....
И после све ова, пак мислам на неа.
Абе ја напраив една катастрофална грешка: се затрескав во јебачицата.
Си бевме двајцата на факс во тоа време. Таа си имаше дечко од две три години и онака и беше досадено, немаше више страст во врската. Ја не барав и не фаќав озбилно ништо, зошто супер ми беше сингл, можев да си бркам што сакам. И така почнавме, и све супер си беше. Ама видиш проблемот е што ако сте супер ко за веза без обавеза не значи дека сте супер ко за пар. Ама брате, љубовта е слепа. Се затрескав ја во неа и што е бетер и таа во мене. Раскина таа со стариот дечко и се фативме. И имаше тука еден период кога беше све совршено. Ама, ј***ш ли му матер, со тек на време излегуваат проблемите на површина.
Се каравме се миревме... и на крај се испокаравме и раскинавме. После година ипол одење.
Проблемот мој беше што ја не престанав да ја сакам со тоа што раскинавме. Таа, мме, си фати нов дечко, си нема гајле... Ја? Не прашуј.
И не ми вреди сега да плескам некоја без емоции, не ме задоволува више тоа. Не сум детиште, не ми е до авантури. Сакам да се заљубам пак,
да можам да се заљубам пак.