Како мажите преболуваат разделба?

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Темава е како мажите преболуваат,а не дали некој е емотивен или не. :)
А не постои човек без емоции,без разлика какви и до кој степен се,тие се една од разликите по кои се разликува човекот од предметите.

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Темава е како мажите преболуваат,а не дали некој е емотивен или не. :)
А не постои човек без емоции,без разлика какви и до кој степен се,тие се една од разликите по кои се разликува човекот од предметите.

Јас сум човек без емоции. Чудно ли ти е?

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Јас сум човек без емоции. Чудно ли ти е?
Па искрено и не баш :)
Но попрво би кажала,неемоционален тип на човек а без емоции скрос,веке напишав,тоа е предмет.Кога веке ме праша конкретно за тебе морав да ти одговорам.Иначе целта ми беше дека сосема е друга темата.:)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Чудно е. Затоа што само животните немаат емоции, а човекот има. Ти сигурно си некој лав.

(facepalm)
Имаат па дури и животните,како тогаш една мајка лавица се грижи за своите малечки ако нема емоции...а чашава моја која е предмет,не се грижи за онаа со која заедно се во витрината :)

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,056
1,575
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
Имаат па дури и животните,како тогаш една мајка лавица се грижи за своите малечки ако нема емоции...а чашава моја која е предмет,не се грижи за онаа со која заедно се во витрината :)
Моја грешка, емоциите се и кај животните и кај човекот, додека чувствата се јавуваат само кај човекот. Прави разлика помеѓу чувства и емоции. ... како и да е, за поведението на лавицата главна улога играат вродените инстинкти.