ќе најдеш .. драго ми е што размислуваш за таквиНити сум го имала нити ќе го имам, ама сепак ќе се трудам да најдам таков![]()
бравоќе најдеш .. драго ми е што размислуваш за таквиНити сум го имала нити ќе го имам, ама сепак ќе се трудам да најдам таков![]()
бравоне си или не си пробал да бидеш ?Не сум емотивен тип.![]()
не си или не си пробал да бидеш ?
А и во иднина нема да бидам.
Темава е како мажите преболуваат,а не дали некој е емотивен или не.
А не постои човек без емоции,без разлика какви и до кој степен се,тие се една од разликите по кои се разликува човекот од предметите.
Па искрено и не башЈас сум човек без емоции. Чудно ли ти е?

Чудно е. Затоа што само животните немаат емоции, а човекот има. Ти сигурно си некој лав.Јас сум човек без емоции. Чудно ли ти е?

Имаат па дури и животните,како тогаш една мајка лавица се грижи за своите малечки ако нема емоции...а чашава моја која е предмет,не се грижи за онаа со која заедно се во витринатаЧудно е. Затоа што само животните немаат емоции, а човекот има. Ти сигурно си некој лав.
![]()

Моја грешка, емоциите се и кај животните и кај човекот, додека чувствата се јавуваат само кај човекот. Прави разлика помеѓу чувства и емоции. ... како и да е, за поведението на лавицата главна улога играат вродените инстинкти.Имаат па дури и животните,како тогаш една мајка лавица се грижи за своите малечки ако нема емоции...а чашава моја која е предмет,не се грижи за онаа со која заедно се во витрината![]()