ќе најдеш .. драго ми е што размислуваш за такви бравоНити сум го имала нити ќе го имам, ама сепак ќе се трудам да најдам таков
ќе најдеш .. драго ми е што размислуваш за такви бравоНити сум го имала нити ќе го имам, ама сепак ќе се трудам да најдам таков
не си или не си пробал да бидеш ?Не сум емотивен тип.
не си или не си пробал да бидеш ?
Темава е како мажите преболуваат,а не дали некој е емотивен или не.
А не постои човек без емоции,без разлика какви и до кој степен се,тие се една од разликите по кои се разликува човекот од предметите.
Па искрено и не башЈас сум човек без емоции. Чудно ли ти е?
Чудно е. Затоа што само животните немаат емоции, а човекот има. Ти сигурно си некој лав.Јас сум човек без емоции. Чудно ли ти е?
Имаат па дури и животните,како тогаш една мајка лавица се грижи за своите малечки ако нема емоции...а чашава моја која е предмет,не се грижи за онаа со која заедно се во витринатаЧудно е. Затоа што само животните немаат емоции, а човекот има. Ти сигурно си некој лав.
Моја грешка, емоциите се и кај животните и кај човекот, додека чувствата се јавуваат само кај човекот. Прави разлика помеѓу чувства и емоции. ... како и да е, за поведението на лавицата главна улога играат вродените инстинкти.Имаат па дури и животните,како тогаш една мајка лавица се грижи за своите малечки ако нема емоции...а чашава моја која е предмет,не се грижи за онаа со која заедно се во витрината