Сакам да прашам дали на форумов постои избриши членство?
постоеше, пред да го избришат !
Сакам да прашам дали на форумов постои избриши членство?
Не сме ќорави, што е со фонтов?Сакам да прашам дали на форумов постои избриши членство?
Не шири дезинформации, никогаш немало таква техничка можност!постоеше, пред да го избришат !
А тогаш каков форум е ова да не можеш да си избришеш членство јас мислам дека пред некое време видов имаше опција, а сега што е форумов? ВМРО ? каде постои само една шанса? дај игор не зафркавај направи таква опција бидејќи на овој начин не се задржуваат членовите на овој форум туку само се шири негативна енергија со самото тоа што да немаш опција избриши членство а имаш јавен форум тоа е стварно голем резил.Не шири дезинформации, никогаш немало таква техничка можност!
И да се направи опција да се избрише, постовите остануваат.А тогаш каков форум е ова да не можеш да си избришеш членство јас мислам дека пред некое време видов имаше опција, а сега што е форумов? ВМРО ? каде постои само една шанса? дај игор не зафркавај направи таква опција бидејќи на овој начин не се задржуваат членовите на овој форум туку само се шири негативна енергија со самото тоа што да немаш опција избриши членство а имаш јавен форум тоа е стварно голем резил.
Нека останат но нема да ми остане моаето членство тоа е мој избор, а ова што се прави е стварно голем резил и која е целта со тоа што нема да има избриши членство? мислиш дека ќе си ги задржиш членовите? нема само поголема глупост се прави ...И да се направи опција да се избрише, постовите остануваат.
Тоа е мое право јас колку ќе бидам на овој форум, бидејќи никаде не пишува колку треба да се биде на еден форум, а зошто сум се регистирал тоа е приватност сигурно нема да се исповедувам тука друга работа каков е тој форум каде што нема избриши членство? Зарем да бидам дел од форум каде што јас ќе го трошам времето на форум каде што преку тоа што немаат избриши членство они сакаат да зачуваат членови т.е само бројката да си ја зачуваат? на овој начин не се задржува членството.мајке му .. 4 дена си тука и сакаш дилит на профил ? Па зошто се регистрира тогаш ?
предлог Browser?Работи и кај мене во ред, и на андроид и на симбиан.
не бери гајле, преку 1000 членови немаат пишано ни едно мислењеТоа е мое право јас колку ќе бидам на овој форум, бидејќи никаде не пишува колку треба да се биде на еден форум, а зошто сум се регистирал тоа е приватност сигурно нема да се исповедувам тука друга работа каков е тој форум каде што нема избриши членство? Зарем да бидам дел од форум каде што јас ќе го трошам времето на форум каде што преку тоа што немаат избриши членство они сакаат да зачуваат членови т.е само бројката да си ја зачуваат? на овој начин не се задржува членството.
Го користам тој дифолтниот од телефон што е, ништо друго. Инаку имаш мозила за андроид, или опера. Пробај.предлог Browser?
не бери гајле, преку 1000 членови немаат пишано ни едно мислење
Тоа е мое право јас колку ќе бидам на овој форум, бидејќи никаде не пишува колку треба да се биде на еден форум, а зошто сум се регистирал тоа е приватност сигурно нема да се исповедувам тука друга работа каков е тој форум каде што нема избриши членство? Зарем да бидам дел од форум каде што јас ќе го трошам времето на форум каде што преку тоа што немаат избриши членство они сакаат да зачуваат членови т.е само бројката да си ја зачуваат? на овој начин не се задржува членството.