Саци се враќа од најјаката биртија, допола оронет, ама сеуште во разумна фаза, ерго кому му се јаде бабури нека се става на ФБ или ПП да дискутираме, otherwise бидете мирни тука.
Да додадам боље путешествие во воз, со книга и топло чајче нема!Обожавам кога патувам на подолги релации, посебно навечер, кога ќе си ги ставам слушалките & I'm in my own world, where everything is in its right place.
на бандеру ли се обеси?Сакам нешто да ми се деси, а знам дека ке ми се деси, коооолко е екстра кд знеш дека нешто ке ти се деси што сакаш да ти се
ДЕСИ : )
не сум и не ни планирам да го сторам тоа, бидејќи не сакам да навлегувам во конфликти, глупаво ми еDarkPassenger би сакала да те замолам да го прочиташ најпрво ова
http://forum.crnobelo.com/threads/Форум-А.1091/page-3#post-198298
а потоа би сакала да те прашам тебе, а и Sarah, JaMi, Electra, Knife, Caci дали, кога и колку сте влегле во конфликт со член(ови) од форумов?
ако одговорот е ДА, тогаш зошто?
уште поважно (зашто знам и дали и кога и колку) ако одговорот е НЕ, тогаш зошто?
Напиј се топло чајчеНе ја бива работава...одвај станав сабајле а толку ми се спиеше и уште не гледам ништо пред очиве.
Кивам,кашлам,носов ме нервира,се ме боли,овојпат вирусов или настинка што и да е реши да ме посети малку. Отвори ја прикачената датотека 14532
Благодарам...еве сега пиев и чај и фервекс и антибиотик земав па сигурно ќе помине.Напиј се топло чајче
Ќе помине,што не поминало та тоа нема да помине?И сега малце во смисла на мама;Друг пат боса да не одиш,да се облекуваш убаво и ладни сокчињаБлагодарам...еве сега пиев и чај и фервекс и антибиотик земав па сигурно ќе помине.