Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Саци се враќа од најјаката биртија, допола оронет, ама сеуште во разумна фаза, ерго кому му се јаде бабури нека се става на ФБ или ПП да дискутираме, otherwise бидете мирни тука.

• Ми се допаѓа
Реакции: alba, parvati and Luckky

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Сакам нешто да ми се деси, а знам дека ке ми се деси, коооолко е екстра кд знеш дека нешто ке ти се деси што сакаш да ти се
ДЕСИ : )

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Обожавам кога патувам на подолги релации, посебно навечер, кога ќе си ги ставам слушалките & I'm in my own world, where everything is in its right place. :sreken
Да додадам боље путешествие во воз, со книга и топло чајче нема!

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche and foREVer

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
DarkPassenger би сакала да те замолам да го прочиташ најпрво ова
http://forum.crnobelo.com/threads/Форум-А.1091/page-3#post-198298

а потоа би сакала да те прашам тебе, а и Sarah, JaMi, Electra, Knife, Caci дали, кога и колку сте влегле во конфликт со член(ови) од форумов?

ако одговорот е ДА, тогаш зошто?
уште поважно (зашто знам и дали и кога и колку) ако одговорот е НЕ, тогаш зошто?
не сум и не ни планирам да го сторам тоа, бидејќи не сакам да навлегувам во конфликти, глупаво ми е :)

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Не ја бива работава...одвај станав сабајле а толку ми се спиеше и уште не гледам ништо пред очиве(yawn):sleep.
Кивам,кашлам,носов ме нервира,се ме боли,овојпат вирусов или настинка што и да е реши да ме посети малку. sSic_fever.gif

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Не ја бива работава...одвај станав сабајле а толку ми се спиеше и уште не гледам ништо пред очиве(yawn):sleep.
Кивам,кашлам,носов ме нервира,се ме боли,овојпат вирусов или настинка што и да е реши да ме посети малку. Отвори ја прикачената датотека 14532
Напиј се топло чајче :)

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Благодарам...еве сега пиев и чај и фервекс и антибиотик земав па сигурно ќе помине:eek.
Ќе помине,што не поминало та тоа нема да помине?И сега малце во смисла на мама;Друг пат боса да не одиш,да се облекуваш убаво и ладни сокчиња (shake) :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon
Статус
Затворена за нови мислења.