Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Ќе помине,што не поминало та тоа нема да помине?И сега малце во смисла на мама;Друг пат боса да не одиш,да се облекуваш убаво и ладни сокчиња (shake) :giggle
:D кај мене е следново:виолетмоон,не спиј така облечи пижами,после јајниците што ќе кажат:D
-а требаше нешто да ми кажат (think)

• Ми се допаѓа
Реакции: Давор

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
ФОТО: Женава е 2 во 1 - ги дои своите близначиња и прави ручек

Забава
1. февруари 2013 - 16:14

59222.jpg

multitasking :D

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
DarkPassenger би сакала да те замолам да го прочиташ најпрво ова
http://forum.crnobelo.com/threads/Форум-А.1091/page-3#post-198298

а потоа би сакала да те прашам тебе, а и Sarah, JaMi, Electra, Knife, Caci дали, кога и колку сте влегле во конфликт со член(ови) од форумов?

ако одговорот е ДА, тогаш зошто?
уште поважно (зашто знам и дали и кога и колку) ако одговорот е НЕ, тогаш зошто?
Не сум модератор со месеци, затоа не требало ниту да ме именуваш. Додека бев модератор знам дека некој ми се бунеше дека сум му избришал мислење, а не се ни сеќавам на кој член било тоа. :)

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Си купив патики 4200 ден.,ама ич не ми се свиѓат :place ми се свиѓаа едни зелени,ама немаше број за мене,последни биле :(

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Давор ееее, бик ли си у хороскоп ? : )

Него глеам га датум на писи и си викам у сфак момент се чека The_Mayor да почне сс тија његови честитке около празници
п***р ова п***р она, ке почне да гу листа тетратку сс старомакедонски досетке, закачки и жвакачки
Тој му е тестамент од бабу му, баба му е хашишарка караорманска, стар одгледувач на печурки и чипсови
Е она има напишано тетратку сс разноразни заебанцие и финте што поебуеф како Рома на спортску
Тетратка се вика "Старофинтаџиски заебанцие од Југозпадна Македонија"

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Давор ееееее што си бришеш коментари бееееее : )
Никад нема да погодиш како сам погодија дека си бик, оооопасно ги препознаам бикови брат, имаше колешку бик, две године заедно работесмо, и да ти кажу прао сфе поише и поише верују у хороскоп откако ке препознам кој што е : )

steppenwolf

Староседелец
12 декември 2012
335
489
1,063
Скопје
И додека во виртуелноста врие, мал reality-check:
Момци, втори февруари е (2.2), избегнувајте црвена боја денес... Освен ако, нели... да... :zelen
:igra

Ме потсети пред 3 или 4 години, комплетно заборавив дека е 2.2 и дојдов во школо со црвен џемпер. Ме утепаа од ребрање на прв час, ај објасни им дека стварно не ти текнало. Се сеќавам се препотив тој ден, не беше толку ладно а јас со јакна закопчана до крај да не ме приметат и другите.

:D

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21
Статус
Затворена за нови мислења.