Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Се додека „критиките“ доаѓаат од едни исти членови,не ги зимам во предвид.
Не може на 2200 членови да им чиниш, а на 5-6 да не им чиниш.
Ми правиш статистика тогаш бар довршија од тие 2200 колку се активни, колку често се присутни и др работи ... кога се нафаќаш на нешто изврши го крај а не површно ... ама и ова е тешко да го разбереш -штета

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Ми правиш статистика тогаш бар довршија од тие 2200 колку се активни, колку често се присутни и др работи ... кога се нафаќаш на нешто изврши го крај а не површно ... ама и ова е тешко да го разбереш -штета
Ајде бе олабај веќе! Ако ти се расправа, расправај се во приватни пораки. Доста ја труеш цела тема!

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Јас составувам тимови? Ако сум дел од некаков тим, тоа е тимот на администрацијата. Во моментов. Не било така секогаш, можеби и нема да биде во иднина. Со ова, не сакам да кажам дека си давам некакво посебно значење или дека сум над некого. Навистина не. Секогаш се трудам да бидам објективна кон секого, во сите дискусии и теми. И сега ќе останам. Иако го дадов моето мислење, нема да дозволам да ме вовлече некој во непотребен конфликт.
Само барав објективно мислење далеку од тоа дека сакав него да навлечам во конфликт и нема конфликт овде само инат и она лечење его зш многу луѓе боледуваат од тоа во денешно време само побарав мислење.

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
И додека во виртуелноста врие, мал reality-check:
Момци, втори февруари е (2.2), избегнувајте црвена боја денес... Освен ако, нели... да... :zelen

tumblr_inline_mh0qccbRfV1qbnggp.jpg

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Ајде бе олабај веќе! Ако ти се расправа, расправај се во приватни пораки. Доста ја труеш цела тема!
Ме цитираа и побараа одговор од мене и НЕ СЕ РАСПРАВАМ го пишувам со големи букви за да е појасно.

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Бш ме интересира Македонски „православни“ христијани што ќе слаив на 14ти..? :D И ќе искочи статистика колко процента амерички синдром гу е зафатија омладину нашу :D

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Бш ме интересира Македонски „православни“ христијани што ќе слаив на 14ти..? :D И ќе искочи статистика колко процента амерички синдром гу е зафатија омладину нашу :D

Ја сакам да си славу Св. Трифун, ама моја поубава половина сака Св. Валентајн, такој да изгледа овуј годину валентајна ке га славу :D

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Ја сакам да си славу Св. Трифун, ама моја поубава половина сака Св. Валентајн, такој да изгледа овуј годину валентајна ке га славу :D
Папучар.. Ццц... :p Мала шала де. ;)

Статус
Затворена за нови мислења.