Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

steppenwolf

Староседелец
12 декември 2012
335
489
1,063
Скопје
Сакам да прашам дали некој од вас а и се надевам дека некој знае што е СЕКТА ? Од Неготино една пријателка ми кажвеше дека некое момиче се зачленило во секта и ја терале да се самоубие или ке го убиале некој од семејството и таја напишала писмо и со кебе се фрлила од прозорец... :ladno
Секта ти е религија со недоволно членови за да биде сметана за религија. :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21 and ZmajChe

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
у среду у Бруклин ке касни дн пола саат, ке се преместиф утакмице на запад за покасно, ке ги јавиф... NBA глеа ли некој : ) ?

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Колку прекрасна вечер само :sreken .. се чувствувам одлично. Камоли секој ден да сум вакаааааа :sreken

ПС: Утре ако имам време, ќе отворам тема во музика, ако не ... среда :D

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and Сара.13

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Утре полагам усно микробиологија, едвај читам по два реда во книгава, а вие драги црно бели ко за инает денес најактивни !
се коментира, се цитира ,тагнува итн... и јас заинтересирана секако дремам со вас : )) и плус антена лав сонгс.
вие утре за мене да одговарате :Р
се зезам секако, ве обожвам какви што стее (inlove):zelen Убава ви ноќ : )

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Утре полагам усно микробиологија, едвај читам по два реда во книгава, а вие драги црно бели ко за инает денес најактивни !
се коментира, се цитира ,тагнува итн... и јас заинтересирана секако дремам со вас : )) и плус антена лав сонгс.
вие утре за мене да одговарате :Р
се зезам секако, ве обожвам какви што стее (inlove):zelen Убава ви ноќ : )
srekjno.

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and Марија

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Сабајле треба да стану за у школу у 20 до 7, а ја још не сам заспаја. Како ке стану стварно не ми е јасно. :(

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

Marchisio

Староседелец
4 јуни 2012
551
902
1,093
СДК дека сакам да се пожалам оти мразам да мијам садови .. и како бе секогаш мене ми се паѓа паричката да ги мијам !!!!! Ахх, реков јас не е добро да ти се падне само паричката од цела кора !! :banghead :mad :cenzura:mad:
како бе така (sun) немој да ме разочаруваш да не се пишманам да те побарам за ...:cenzura :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Maja011 and ZmajChe
Статус
Затворена за нови мислења.