Љубовни проблеми

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Слушај батко што ќе ти каже сега. Тоа е прв знак на болно љубоморна личност. Бегај подалеку. Затоа што такви личности не знаат како ќе реагираат во наредна ситуација. Некој ден ќе бидете излезени ќе те погледне некој настрана, или ќе го испотепа него или тебе...

Праевме муабет и рече му смета само ако флертувам со други и пишувам за секс со некој. И решив да го сменам тоа оти сепак не е арно во врска сум а такви глупости пишам. А и мајка ми ми рече дека е болно љубоморен. Ќе видиме како ќе се однесува. Што е најлошо вика ако го оставам ќе се убиел и сите ќе знаеле дека ради мене ќе се убиел. Или со мене или смрт. :-(

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Праевме муабет и рече му смета само ако флертувам со други и пишувам за секс со некој. И решив да го сменам тоа оти сепак не е арно во врска сум а такви глупости пишам. А и мајка ми ми рече дека е болно љубоморен. Ќе видиме како ќе се однесува. Што е најлошо вика ако го оставам ќе се убиел и сите ќе знаеле дека ради мене ќе се убиел. Или со мене или смрт. :-(
Само се заканува... А и да се убие, не си ти виновна а ниту должна да трпиш тортури заради нечие умно пореметување

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Само се заканува... А и да се убие, не си ти виновна а ниту должна да трпиш тортури заради нечие умно пореметување

Да знаев оти е таков како што рече тато ќе испитав минатото па после ќе одлучив дали ќе се чешам со него или не

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Да знаев оти е таков како што рече тато ќе испитав минатото па после ќе одлучив дали ќе се чешам со него или не
Затоа не треба слепо влетување во врска...
Имаш една опција многу добра за спасување глава.
Направи да се гади од тебе.

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Човекот те сака на било каков начин, му смета сето тоа што правиш? Како може да пишуваш на тема секс со други?
Сте имале секс вие? Ако не, одма тоа би го зацврстил и тебе и него.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Човекот те сака на било каков начин, му смета сето тоа што правиш? Како може да пишуваш на тема секс со други?
Закана дека ќе се убие ако го остави е доказ на љубов или на болест?

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen

Имале сме секс да. Па пишувам да. И не сметам дека е превара тоа. Секаде ме прате по нет Фала богу не знае македонски тука да влезе.

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Закана дека ќе се убие ако го остави е доказ на љубов или на болест?
Да бе, еве ке се убие? Дај не ме зајбавај, ова е изговор колку и значи а колку малце се заедно, затоа и велам на девојчето внимание да посвети на него и ако немало секс, обавезно, бидејки не постои врска без секс.

• Ми се допаѓа
Реакции: Arkantos