Светско првенство за мажи 2013 Шпанија

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Не знам за вас ама јас така лежерно ја гледам утакмицава, се спремам за во недела.
Не знам што е полошо Франција или Германија ама одиме на победа и во таа утакмица:cool:

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Малку не сум во тек,од пусти обврски прв пат гледам одкако почнаа,знам колку натпревари тепавме колку изгубивме но за ова не сум во тек?:unsure :sram

По „дифолт“ се очекуваше Франција денес да ја победи Германија. Со тоа, Франција ќе беше прва, и ние ќе требаше да сме трети, за да избегнеме соочување со нив, и да играме со вториот - Германија по тоа сценарио. Во тој случај, ќе игравме исклучително на победа.
Но, Германија на крајот славеше, 32-30, и со тоа Германија е прва. Тоа значи дека доколку изгубиме, ќе играме против нив, а доколку победиме, против Франција. Работата е што многумина, па и дел од ракометарите, сакаат да избегнеме соочување со Франција. По таа логика, денес би требало да изгубиме.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
По „дифолт“ се очекуваше Франција денес да ја победи Германија. Со тоа, Франција ќе беше прва, и ние ќе требаше да сме трети, за да избегнеме соочување со нив, и да играме со вториот - Германија по тоа сценарио. Во тој случај, ќе игравме исклучително на победа.
Но, Германија на крајот славеше, 32-30, и со тоа Германија е прва. Тоа значи дека доколку изгубиме, ќе играме против нив, а доколку победиме, против Франција. Работата е што многумина, па и дел од ракометарите, сакаат да избегнеме соочување со Франција. По таа логика, денес би требало да изгубиме.
Што би рекла Шенка Колозова откако ке и објаснат-кажат нешто што не знае......Ако е за така јас си знам:sreken:D
Ти благодарам Најти:)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Глупава е ситуација у коју смо ск, заебано стфарно, кој урац изгуби Франција беееееееееее
овакој стфарно ако се одмаздимо на Данску( иако за њума нема никакфо значење ) ке играмо бе сс још појјаки (ваљда појјаки)
ск не смо ни на лево ни на десно, заебано
Ја викам да ги тепамо, па што биде нека биде

• Ми се допаѓа
Реакции: Nighty and МиГ 21

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Не знам за вас ама јас така лежерно ја гледам утакмицава, се спремам за во недела.
Не знам што е полошо Франција или Германија ама одиме на победа и во таа утакмица:cool:
И јас така лежерно ја гледам и мислам дека е сеедно дали ќе играме против Германија или Франција. Искрено би сакал да победиме вечерва. :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: Nighty

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Шо дочекав и Јоновски да даде гол, абе, абе сите се разбудивте, алоо Шундо реагирај, не беше ваква тактиката.:D:zelen

Да не се разбереме погрешно, сакам да победиме остајте што тргнам мајтап.

Рушен

Активен Член
22 октомври 2012
181
124
43
Ај бе ќе им се одмаздиме следен пат. Сеа да мислиме на Германцците.

• Ми се допаѓа
Реакции: Slims