Светско првенство за мажи 2013 Шпанија

Slims

Активен Член
19 април 2012
192
177
43
Едно прашање, ако победиме, имаме ли шанса да бидеме втори на табелата?

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Не знам што да мислам за водствово на полувреме, поделени ми се чувствата...
Желбата да се победи една Данска, и да и’ се одмаздиме за лани е огромно, но натпреварот едноставно загуби дел од важноста по исходот помеѓу Германија и Франција.
Истовремено, не можам да сфатам што „малери“ ќе бевме, да нашиот технички најслаб играч - Филип Лазаров - има и најсилен шут... :giggle

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Ај некој нека му кажит на Филипче дека целта е да дадеме помалку голови, ко ќе не треба тој дава голови.:zelen

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Не се радувајте на резултатов, тек после полувреме нашите се губат во просторот. Да видиме како ќе биде денеска.:)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не знам што да мислам за водствово на полувреме, поделени ми се чувствата...
Желбата да се победи една Данска, и да и’ се одмаздиме за лани е огромно, но натпреварот едноставно загуби дел од важноста по исходот помеѓу Германија и Франција.
Истовремено, не можам да сфатам што „малери“ ќе бевме, да нашиот технички најслаб играч - Филип Лазаров - има и најсилен шут... :giggle
Малку не сум во тек,од пусти обврски прв пат гледам одкако почнаа,знам колку натпревари тепавме колку изгубивме но за ова не сум во тек?:unsure :sram

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не се радувајте на резултатов, тек после полувреме нашите се губат во просторот. Да видиме како ќе биде денеска.:)
И јас мислам дена Данците си ја чуваат силата за во второто,но ајде ете се надевам дека и нашите исто.(worried)

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp