Светско првенство за мажи 2013 Шпанија

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Точно е дека има повреда, ама не даде максимум.
Се виде и на крајот и на крајот на првото полувреме подкривниваше малце, има болки ама игра.
Знам дека е повреден, ама муабетот ми беше што мора да игра, нека одмара на клупа.:) И да баш беше глупо играч на натпреварот - селекторот на Данска, ма немој, што играше он? Пајдушка пред натпреварот или ? :zelen

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Знам дека е повреден, ама муабетот ми беше што мора да игра, нека одмара на клупа.:) И да баш беше глупо играч на натпреварот - селекторот на Данска, ма немој, што играше он? Пајдушка пред натпреварот или ? :zelen
Немаше играч кој беше поразличен од другите, или играч кој придонесил за победата или поразот како и да е. Скоро сите беа подеднакво ниво на давање голови, одбрани и тоа, немаше да беше фер плеј ако Хансен или Лазаров го прогласија а исти голови и не беа нешто специјално, така да малце удрија на шега Шпанциве и вака направија. :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Slims and The Tramp

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Ејјјјј 3цепелини брее, ова како што ми го наполни срцево, ништо друго :sreken според мене многу добра игра особено во прво полувреме..Борко, секоја чест за почетокот на натпреварот, а ова другово голманче и нему секоја чест, за второто полувреме, мада сепак сметам дека можеше Борко да брани и во второто, али ај.
Сите играчи мислам дека беа на ниво овој пат, не би издвоила никого, освен Филип кој ме изненади позитивно.
А и морам да кажам, не патриотски кој како сака нека ме сфати ама вредиме како репрезентација која ми се мерела со екипи како Данска, Русија па и Германија....не не потценувам во никој случај.

• Ми се допаѓа
Реакции: Рушен

Slims

Активен Член
19 април 2012
192
177
43
Немаше играч кој беше поразличен од другите, или играч кој придонесил за победата или поразот како и да е. Скоро сите беа подеднакво ниво на давање голови, одбрани и тоа, немаше да беше фер плеј ако Хансен или Лазаров го прогласија а исти голови и не беа нешто специјално, така да малце удрија на шега Шпанциве и вака направија. :zelen
Не е на шала, баш правилно си постапија судиите. На ваков рамноправен натпревар, кој повеќе личеше на пријателски, дека најопуштено си играа ракометарите, најкоректно беше да се прогласе тренеро за тактиките.

Ех, како било да се радуваш на пораз. :D
Цела утакмица навивав за Данска, зошто сакав да играме против Германците, не дека ги сметам за послаби, туку заради тоа што мислам дека повеќе можеме да ја скршиме нивната дисциплинирана игра, отколку агресивната на Французите.

Него доста беше пресметки и статистики, ај да се одмореме малку од ракомет, да погледаме тенис. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Значи ако победиме утре играме со Шпанија:zelen зашто Србија сигурен сум дека нема да победи,знаев дека ќе изгубат шпанците намерно за да не играат со Франција ама ќе видат тие само да тепаме утре:zelen

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Значи ако победиме утре играме со Шпанија:zelen зашто Србија сигурен сум дека нема да победи,знаев дека ќе изгубат шпанците намерно за да не играат со Франција ама ќе видат тие само да тепаме утре:zelen
Страв и трепет сме Франција ја исплашивме а црвената фурија ке му ја мисли допрви само утре кога ке не видат ке се покајат што не избаре нас :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: maarrkooo and Nighty

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Страв и трепет сме Франција ја исплашивме а црвената фурија ке му ја мисли допрви само утре кога ке не видат ке се покајат што не избаре нас :zelen

Не не’ избраа тие нас...
НИЕ ги избравме нив... :cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: Slims and The Tramp

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Не не’ избраа тие нас...
НИЕ ги избравме нив... :cool:
Во право си ние сме тие главните :zelen него прочитав некаде нашите барале да се одложи натпреварот за во понеделник изморени од патот биле и терминот за во сауна го испуштиле :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Во право си ние сме тие главните :zelen него прочитав некаде нашите барале да се одложи натпреварот за во понеделник изморени од патот биле и терминот за во сауна го испуштиле :zelen

Хахаха, не, не, туку патувањето со воз беше одложено поради бурата што ја зафати Шпанија, и нашиве, заедно со Данците и Исланѓаните, 2 и пол часа се малтретирале по станици... Во меѓувреме, Германците си се прчеле по сауни :zelen. Тоа е „конечната“ верзија на нештата.
Нормално, барањето било експресно одбиено од ИХФ, па така ќе си играме утреее. ^.^

ПС. Него, никој од тебе и Knife не ја доби кладбата за тоа кој ќе даде повеќе голови, и Хансен и Кире имаа 5, ве тролнаа. :zelen

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Хахаха, не, не, туку патувањето со воз беше одложено поради бурата што ја зафати Шпанија, и нашиве, заедно со Данците и Исланѓаните, 2 и пол часа се малтретирале по станици... Во меѓувреме, Германците си се прчеле по сауни :zelen. Тоа е „конечната“ верзија на нештата.
Нормално, барањето било експресно одбиено од ИХФ, па така ќе си играме утреее. ^.^

ПС. Него, никој од тебе и Knife не ја доби кладбата за тоа кој ќе даде повеќе голови, и Хансен и Кире имаа 5, ве тролнаа. :zelen
Знам се зезав :zelen
пфффф намерно Хансен така ми направи зннаеше ако ми киксне првенството за него ке завршеше :zelen