Секс на прв состанок или не?

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Де бре луѓе,нели ги гледате Саваш и Јасминка? :D Љубов на прв поглед,одма во кревет :D
Иначе мое мислење,зошто да не?Девојката сигурно ми се свиѓа шом сум а поканил на состанок,па ако и јас на неа и се допаѓам и ако културно а замолам да ми даде,и девојчето добродушно ми даде,не гледам во што е проблемот.
ПС:Во филмовите секогаш е така,најпрво демек не се поднесуват,се мразат и оп ќе се преврте се,девојката ќе му даде на првиот состанок и од тогаш љубовта само расте :D
Ама друже збориме дали ти понатака би бил спремен на подолга врска сепак нема ли да те копка и да си помислиш "што ако била со сите ваква и не може да се возджри на прв состанок па одма ми се нафрли"?
Друга ситуација е идеш на одмор па со некоја излезете па знаете дека тие се деновите и нема многу време за тактики и остало.
Сепак се наметнува прашањето каде е моментот кога треба да ја освојуваш и шармираш?
Седнувате поправувате муабет и она веќе ти се нафрлила:^)

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Ама друже збориме дали ти понатака би бил спремен на подолга врска сепак нема ли да те копка и да си помислиш "што ако била со сите ваква и не може да се возджри на прв состанок па одма ми се нафрли"?
Друга ситуација е идеш на одмор па со некоја излезете па знаете дека тие се деновите и нема многу време за тактики и остало.
Сепак се наметнува прашањето каде е моментот кога треба да ја освојуваш и шармираш?
Седнете поправите муабет и она веќе ти се нафрлила:^)

Еј еј еј,јас убаво си пишав:Ако јас и речам,а таа прифате-океј.Да,би бил спремен на подолга врска,зошто да не?Нема да ме копка,бидејќи ако а сакам ќе ја познавам добро,а ако ја познавам добро би знаел дека нема шанси да ме изневере.
А таа да ми понуде на прв состанок?Па прво би си помислил дека е очајна,и најверојатно нема да сакам да имам нешто посериозно со неа.Ама ако ногу ми се свиѓа,значи ако ептен ме пале,тогаш би бил со неа па шо сака нека биде!

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
Не знам за мажите, ама мене некој да ми се нафрле така уште на првиот состанок, би речела дека е со мене само ради тоа.
И ја сум повеќе за она запознавањето меѓусебно (ако се планира нешто посериозно), а ако и нему и мене ми е само за една вечер - не би ни сметалo :D
Како и да е, сепак друго е кога знаеш со кој си во кревет и како би било сето тоа :)

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
treba malce podolgo da se zapoznae partnerot pa togas da sledi seks i red drugi raboti

подобар начин од тоа преку секс да се запознаат нема :pusi
само прати статистика во околу 95 проценти ако жената намисли со некого да спие тоа таа и го прави без око да и трепне али кога она сака ;).
така да не игра улога толку сексто дали ќе биде првиот ден по недела или кај некои како кај еден мој другар цели 6 месеци (nod) (wave)

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Јас мислам дека ако мажот ја пикирал жената за само да има секс со неа таа вечер, без разлика дали таа ќе прифати или не, тој нема долгорочно интересирање за неа. Не прифатила - ок никому ништо. Прифатила - ок, завршивме работа, никому ништо.
А доколку веќе согледал (физички изглед, карактер, муабет) дека таа жена сака да ја има до себе повеќе утра во својот живот, иако по низа случајности се случи секс уште првата вечер, тоа нема да смени ништо и тој ќе посака врска со неа.
Да не заборавиме дека има и женска страна во муабетов, така што многу зависи што девојката сака од мажот.
И плус секогаш се зависи од двете единки и ситуацијата и околностите во кои тие се наоѓаат.

ima eden vic :
си бил некоја кокошка која ја бркал некој петел, :giggle, си велела во себе ќе потрчам уште некој круг колку да му дадам до знаење на петелот дека не сум лесна кокошка.
та така и во ова твое излагање мажот ништо не може да прави ако жената не му дозволи тоес воглавном се зависи од нејзе за тој чин, дали таа ќе му даде првиот пати или по неколку месеци.
А за да остави маж жена треба да има некоја добра причина, што пак кај жена не е тоа случај

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Мене една работа ме нервира.

Зборот "даде".

Што побогу ви даваме ние, што вие не ни го давате нас? Го направивте сексов како ние девојкиве да кроиме 300 планишта за тоа кога да спиеме со некој, а врска нема.

И значи девојката треба да направи 300 нешта за да ја добие почитта од машкото, а вие од старт сте почитувани и фраери.

Значи ако девојка спие со некого по кратко време таа е лесна, ама затоа машкото е фраер. Исто фраер е и ако изневерува и ако лаже и ако прави 300 глупости. Ама битно почитуван е оти е машко. А девојка, оти спиела со некого по кратко, не чини.

Оф мори мајко. Тешка ЗАТУПЕНА и ЗАОСТАНАТА Македонска нација. Не сме мрднале од Турското, дефинитивно.

• Ми се допаѓа
Реакции: Redhead

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Мене една работа ме нервира.

Зборот "даде".

Што побогу ви даваме ние, што вие не ни го давате нас? Го направивте сексов како ние девојкиве да кроиме 300 планишта за тоа кога да спиеме со некој, а врска нема.

И значи девојката треба да направи 300 нешта за да ја добие почитта од машкото, а вие од старт сте почитувани и фраери.

Значи ако девојка спие со некого по кратко време таа е лесна, ама затоа машкото е фраер. Исто фраер е и ако изневерува и ако лаже и ако прави 300 глупости. Ама битно почитуван е оти е машко. А девојка, оти спиела со некого по кратко, не чини.

Оф мори мајко. Тешка ЗАТУПЕНА и ЗАОСТАНАТА Македонска нација. Не сме мрднале од Турското, дефинитивно.
Прочитај го насловото на темата. И зошто сите ние се фокусиравме на почитувањето кон жената

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Јас одговорив на темата, прочитај неколку страни понапред. Ама заради тоа што темата се развива, ме интересираше што даваат женските, машкиве што не го даваат.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Јас одговорив на темата, прочитај неколку страни понапред. Ама заради тоа што темата се развива, ме интересираше што даваат женските, машкиве што не го даваат.
Според мене истото го даваат жените истото го даваат и мажите.
Дали ти ќе почитуваш маж што ти побарал на прв состанок без ни пет ни шест, без две сврзани реченици.
Ситуација ти се допаѓа излагате и на сред кафенце, ручек што и да е вика „Маче, ајде кај мене во стан“
Ќе го почитуваш?
Епа така и девојката што ќе рече „Ајде да одиме кај тебе во стан“ нема да биде почитувана.

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina