Секс на прв состанок или не?

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Колку малку си се цениме девојкиве, не можам да се изначудам.
Како да живееме за машките да имаат убаво мислење за нас. Сами си го имаме направено ова, не ни е никој крив.

А инаку, за да направам нешто повеќе, јас треба да го почитувам него прво. А многу малку луѓе ја имаат мојата почит. Ако видам дека не е тешко сељачиште, (лутете ми се, ама машко што на прв дејт напиња за секс ми е типичен пример на сељак) нема шанси нешто да направам. Колку сака нека е убав, ценет, со статуси и разно. Најпрвин човекот добро го запознавам, гледам дали може да ја биде работата, дури после ако биде нешто.

А за тоа колку тој ме почитува сама си се грижам. Да, така ќе си се поставам, да знае дека не си има работа со празноглав човек кој би спиел со него само затоа што редот така носи, затоа што тој бара или за да го задоволам него.

Со други зборови кажано, не спијам со некого за да задоволам НЕГОВИ потреби, туку МОИ. Откако ќе се докаже дека не е себичњак, јас ќе направам да го доживее 7мото небо.

И девојки, мал совет. Не легнувајте со некого колку да го задоволите него, колку да имате дечко или да се тресете што тој ќе мисли. Сами направете си да ве почитуваат. Ама прво осигурајте се дека со тој што ќе спиете, вреди. Не трчајте колку да се пофалите дека имате дечковци.

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Глупо е многу различно мислење ќе имам за жена од прва:Мераклика,Ку***ва,Лесна итн.Можеби ќе и се засвиѓаш многу во тој момент па ете ќе легне.но од таа госпоѓица не биднува домаќинка.Кој знае ако е толку лесна што имала пред мене па и во иднина е така е тоа.
Братко, треба и ти да си свесен со кој правиш состанок, неможеш така одма да речиш, може цело време сте се меркале симпатии или било што и ондак на право место, све испуњено и ондак бидна и после станува царство.
Немој безвезе. Ајт.

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
За мажот само треба к***а,да го изработи искористи да го натера да се вљуби во неа и на крај да го шутне.Е таквите мажите ги ценат и за нив се тие 'Светици' :zelen
Кој се заљубил досега у к***а?
Никој, ем се грди, ем незнаат да се клецат.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Кој се заљубил досега у к***а?
Никој, ем се грди, ем незнаат да се клецат.
грешиш,можда тие пред македонска се грди од што се ефтини,ама види ти позната к***а,средена пиц пец од глава до пети,стегната со штикла колку водно остај ти таа работа ти се молам :D
Натали дај му на човекот -ее дај и ти 1000 и нешто евра за една вечер :svirka

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
грешиш,можда тие пред македонска се грди од што се ефтини,ама види ти позната к***а,средена пиц пец од глава до пети,стегната со штикла колку водно остај ти таа работа ти се молам :D
Натали дај му на човекот -ее дај и ти 1000 и нешто евра на една вечер :svirka
Сликај и покажи ми некоја пиц пец, ама да е к***а, а не да се клеца со кој сака таа, зборам за к***а.

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
па незнам поим за к***а според тебе?
к***а - се клеца стрикно за пари, безразлика дали сака или нејке, мора.
фраерка - се клеца со кого сака таа, не се клеца за пари туку за задоволство.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
к***а - се клеца стрикно за пари, безразлика дали сака или нејке, мора.
фраерка - се клеца со кого сака таа, не се клеца за пари туку за задоволство.
О извини не знаев дека има нов назив ФРАЕРКА :frantic:rofl (y)
Ја се дубоко извињавам :giggle