Не ја мешај темава, збориме што е к***а. Немав друг збор, додуша за мене е фраерка онаа, што има чудно?О извини не знаев дека има нов назив ФРАЕРКА
Ја се дубоко извињавам
Инаку мило ми е што те научив барем нешто. Поздрав.
Не ја мешај темава, збориме што е к***а. Немав друг збор, додуша за мене е фраерка онаа, што има чудно?О извини не знаев дека има нов назив ФРАЕРКА
Ја се дубоко извињавам
к***а - се клеца стрикно за пари, безразлика дали сака или нејке, мора.
фраерка - се клеца со кого сака таа, не се клеца за пари туку за задоволство.
Шо има веза почита со давањето на првиот состанок?Јас лично мислам дека колку и да е голема страста меѓу двајцата сепак мислам дека девојката не би требало да оди толку далеку на првиот состанок, првенствено поради почитта кон самата себе.
Најубав дел....поубав и од сексот?Не мислам дека е којзнае колку страшно ама од друга страна сепак мислам дека има зашто е тоа така кажано.
Сепак си има градација како би требало да се развива,од запознавање па се останато.
Со секс би се скокнале многу чекори што вреди да не се пропуштат.
Мене најубав дел ми е запознавањето,па ако има искра копнежот па мечтаењето во случај да ти се допадне и да ја чекаш следната средба.
После сексот има една закосена линија и познаството или иде во јака нагорна линија или во една погубна,ако во прашање се љубоморни и посесивни личности.
Убава замерка ама вака размислувам со девојка што се среќаваш запознавањето трае едно до две евентуално три излегувања.Најубав дел....поубав и од сексот?
Немој да ме ј***ш и мене, и цела машка популација....сите знаеме дека не е така.
Ете што предизвикаа турските серии...Де бре луѓе,нели ги гледате Саваш и Јасминка? Љубов на прв поглед,одма во кревет
Иначе мое мислење,зошто да не?Девојката сигурно ми се свиѓа шом сум а поканил на состанок,па ако и јас на неа и се допаѓам и ако културно а замолам да ми даде,и девојчето добродушно ми даде,не гледам во што е проблемот.
ПС:Во филмовите секогаш е така,најпрво демек не се поднесуват,се мразат и оп ќе се преврте се,девојката ќе му даде на првиот состанок и од тогаш љубовта само расте