Не е прашањето кога треба,туку што доколку така биде.pa ako saka da bise realna vrskata bi bilo pogodno da se dade podolgo vreme za de se zacvrsti taa vrska..sekoj razlicno misli ..spored mene taka
Не е прашањето кога треба,туку што доколку така биде.pa ako saka da bise realna vrskata bi bilo pogodno da se dade podolgo vreme za de se zacvrsti taa vrska..sekoj razlicno misli ..spored mene taka
Реалноста е една работа, но еве кога веќе се отвара тема дали вие жените би изгубиле од почитта ако не дадете веднаш после првиот состанок, тогаш мислам дека нема врска со тоа. Да бидам искрен, зависи од околностите, но сепак моето гледиште е дека почитта нема врска многу со првиот сексуален акт со девојка на прв состанок.Се она што може навистина да се случи,барем еднаш и барем на една личност,се нарекува реалност
Не доколку не дадеме,доколку дадеме е тематаРеалноста е една работа, но еве кога веќе се отвара тема дали вие жените би изгубиле од почитта ако не дадете веднаш после првиот состанок, тогаш мислам дека нема врска со тоа. Да бидам искрен, зависи од околностите, но сепак моето гледиште е дека почитта нема врска многу со првиот сексуален акт со девојка на прв состанок.
Е па првично мојот принцип е дека никад не барам од прва вечер да ми даде. Оттука и тоа дека ако даде, можеби некои работи ќе бидат пребрзо за мене, но еве рецимо се дешава и тоа... Секогаш давам шанса добро да ја запознан, па после да ја судам дали вреди за повеќе почит или не. Актот има врска за сфаќање дека работите идат побрзо но не и дека типката ќе и` лупнам етикета на дроља.Не доколку не дадеме,доколку дадеме е темата
Барајки едно во темата,не се прочита точно прашањето
ima ima vo denesno vreme nema devojce so ne bi pomislilo na sex..toa e fakt..pa odvaj cekaat da se zapoznaat so maskoto so ke im se svide na primer vo disko ili ne e vazno kade,,,i odvaj cekaat da se zapoznaat i da sledi drugo odmaВоу мажот и жената : ) а да биде нешто као девојка и дечко ?
ја незнам овде некој што е муж или жена, океј има неколко .. и само они ли да дискутираф ? : ) шалу се
Паааа што знам мене ако ми даде некоја на прф састанак, искрено ке ме изненади,а чекај мора да биде састанак ?
Нешто као филм после чаршију уреду, дешавало се е : ) али да искочу на дејт сс девојче и одма да ми даде ? па сс какфу бре ја тој ке искачам : ) еве нека се јави едно девојче од форум што е е дало на прф састанак, а и мушко што некоја му дала од прву ?
тебе ти има дадено некоја од тие девојчиња што едвај чекаат да се деси тоа?ima ima vo denesno vreme nema devojce so ne bi pomislilo na sex..toa e fakt..pa odvaj cekaat da se zapoznaat so maskoto so ke im se svide na primer vo disko ili ne e vazno kade,,,i odvaj cekaat da se zapoznaat i da sledi drugo odma