Светско првенство за мажи 2013 Шпанија

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Да ја тепаме Данска, а потоа и да тепа Исланд, ние ќе бидеме 3-ти. Ќе имаме 7 поени, а они 6. Русија веројатно ќе биде втора (поради поголемата гол-разлика) ако го победи Чиле, а ќе го победи. Данска прва со 8 поени. Значи мора да се тепа Данска за да се избегне Франција. :)
Ако бидеме трети во групата, може да ја сретнеме Франција само ако загуби од Германија со 9 гола разлика, а тоа мислам дека е невозможно. :rolleyes:

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Два пут гу глеам Словенију, вадиф га гз у последни секунде, заебанооо
После ке глеамо Пољску Србију, такој ни е договор за днска : )
еии искрено исплаши ми се око ичера од Данску, Хансен..

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Златен Хансен. :zelen
312337_524120167619366_1398065895_n.jpg

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Остајте тоа, тепаме утре.
По неверојатната тактика за натпреварот со Исланд, која за жал не даде успех каков што посакувавме, тренерот на машката ракометна репрезентација, Ѕвонко Шундовски, реши да проба поинаква тактика: Да не се примат голој и кога идеме у напад да реализираме со финта! - ексклузивно дознава Пулс24.
Оваа тактика произлезе по медитацијата на Шундовски преку која се поврза со богот Клај Го. По медитацијата, освен оваа тактика, произлезе и одлуката на самиот Шундовски да не биде повеќе небитен и да ги преземе работите во свои раце. Оваа тактика е инспирирана од коментаторите на преносите на натпреварите кои постојано ги потсетуваат ракометарите да не примаат гол!
Исто така, добивме и дојава, ексклузивно од Шпанија, дека минутажата на нашиот капитен, Кире Лазаров ќе се зголеми за време на тајм-аутот. Се надеваме дека новата формација и идеја ќе вроди плод!
Озбилно, нека се смилуваат Данциве ко Србите што направија на Европско, па нека си се чуваат за поголемите сили. Сепак ни должат за тој еден натпревар...мене уште душа ме боли. :place

Slims

Активен Член
19 април 2012
192
177
43
Knife, благодарам за поправката, моја грешка. (facepalm)
Уште не ми се верува дека одигравме нерешено со Русија. :D

Ако бидеме трети во групата, може да ја сретнеме Франција само ако загуби од Германија со 9 гола разлика, а тоа мислам дека е невозможно. :rolleyes:
У право си, изгледа неверојатно. But don't underestimate the power of the Germans! :D

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Јас мислам дека ќе ни ја дадат оваа утакмица Данциве и онака ништо не им менува нив. Какошо прочитав, ќе играат без најдобрите во нивната репрезентација. Е сега, ако се толку без среќа и утре нашиве, па да им бегаат топките од раце...
И многу касно бе тоа натпреварот, ќе ме тепа еуфорија цел ден :D