ај се кладиме кој повеке голови ке даде утре Хансен или Кире сакаш ли ?Од ќефови![]()
ај се кладиме кој повеке голови ке даде утре Хансен или Кире сакаш ли ?Од ќефови![]()
Не се кладам годинава, не ми се падна паричкатаај се кладиме кој повеке голови ке даде утре Хансен или Кире сакаш ли ?
Не играт на иста позиција небивитНе се кладам годинава, не ми се падна паричкатаАко сакаш може да се кладиме дека Манасков ќе даде повеќе голови од Хансен
Бивит?
![]()
Епа сеа, многу сакаш. На Кире секако ќе му праат фластер, а Хансен не бил во најдобра форма според гласини, може и ист број погодоци да имаатНе играт на иста позиција небивит![]()
значи се плашиш... ццццЕпа сеа, многу сакаш. На Кире секако ќе му праат фластер, а Хансен не бил во најдобра форма според гласини, може и ист број погодоци да имаат
П.С. Зошто мислам дека смајливоти е омилено?
![]()
не се плашам бе, ајде ќе се кладиме. Јас сум за Кире, ти си за Хансен. Ако има повеќе голови Кире, ти наоѓам аватар за носење 1 недела, ако има Хансен, ти наоѓаш аватар што ќе го носам 1 недела. Deal or not deal?значи се плашиш... цццц
смајливо ми е заштитен знак
![]()
не се плашам бе, ајде ќе се кладиме. Јас сум за Кире, ти си за Хансен. Ако има повеќе голови Кире, ти наоѓам аватар за носење 1 недела, ако има Хансен, ти наоѓаш аватар што ќе го носам 1 недела. Deal or not deal?![]()
Deal !![]()
![]()
Deal !![]()
![]()
Нема ни да влезе Хансен. Тогаш важи ви се кладбата?Значи уште сега да се почнам со барање аватар
Твојов немат чанци со мојов
![]()
Шундо така ве лаже само море има да влезе и оро ке играНема ни да влезе Хансен. Тогаш важи ви се кладбата?![]()