ај се кладиме кој повеке голови ке даде утре Хансен или Кире сакаш ли ?Од ќефови
ај се кладиме кој повеке голови ке даде утре Хансен или Кире сакаш ли ?Од ќефови
Не се кладам годинава, не ми се падна паричката Ако сакаш може да се кладиме дека Манасков ќе даде повеќе голови од Хансен Бивит?ај се кладиме кој повеке голови ке даде утре Хансен или Кире сакаш ли ?
Не играт на иста позиција небивитНе се кладам годинава, не ми се падна паричката Ако сакаш може да се кладиме дека Манасков ќе даде повеќе голови од Хансен Бивит?
Епа сеа, многу сакаш. На Кире секако ќе му праат фластер, а Хансен не бил во најдобра форма според гласини, може и ист број погодоци да имаатНе играт на иста позиција небивит
значи се плашиш... ццццЕпа сеа, многу сакаш. На Кире секако ќе му праат фластер, а Хансен не бил во најдобра форма според гласини, може и ист број погодоци да имаат
П.С. Зошто мислам дека смајливо ти е омилено?
не се плашам бе, ајде ќе се кладиме. Јас сум за Кире, ти си за Хансен. Ако има повеќе голови Кире, ти наоѓам аватар за носење 1 недела, ако има Хансен, ти наоѓаш аватар што ќе го носам 1 недела. Deal or not deal?значи се плашиш... цццц
смајливо ми е заштитен знак
не се плашам бе, ајде ќе се кладиме. Јас сум за Кире, ти си за Хансен. Ако има повеќе голови Кире, ти наоѓам аватар за носење 1 недела, ако има Хансен, ти наоѓаш аватар што ќе го носам 1 недела. Deal or not deal?
Значи уште сега да се почнам со барање аватар Твојов немат чанци со мојовDeal !
Deal !
Нема ни да влезе Хансен. Тогаш важи ви се кладбата?Значи уште сега да се почнам со барање аватар Твојов немат чанци со мојов
Шундо така ве лаже само море има да влезе и оро ке играНема ни да влезе Хансен. Тогаш важи ви се кладбата?