Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Чаки вика да му оставу две три на њега, четири и да има јутре за ус рукомет : )
По дваешче кесиче од пеешче, толко за вас, познаам ве : ) триес денара паре ли су : )
Абе за триес купуем кулер за крафичку на циган пазар. :))) пеефче ми е као еспресо у маалски кафич. Дваефче ќе да зему. Вака и онака поише има нег ли у едан ѓеврек у жужу.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Чаки вика да му оставу две три на њега, четири и да има јутре за ус рукомет : )
По дваешче кесиче од пеешче, толко за вас, познаам ве : ) триес денара паре ли су : )
А Фстчке има ли? (wasntme)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

steppenwolf

Староседелец
12 декември 2012
335
489
1,063
Скопје
СДК на форумов приметувам нова маса луѓе. Мрчатори на мрчаторите. Парадоксална појава, исто ко да кажеш „Мрзам хејтери“.
Ја поштуем мрчатори, али прави мрчатори. Карлин на пример е еден од моите идоли. Меѓутоа, не ги разбирам ванаби мрчалата. Која е поентата да се мрчи за се и сешто? Еј, видов сељак со свилена кошула и шпиц кондура, влезен во Ране филм, ајде ќе напишам цела колумна за него. Или ајде ќе пишувам за тоа како ноќниот живот во Скопје е срање. Теми од непроценлива важност...

Не дека све ми е розево, баш напротив, најчесто се согласувам со ставовите на мрчалата, ама од друга страна

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
А фстчке?
deti27.gif

• Ми се допаѓа

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Иронија е кога некој мрчи за некој што мрчи, а уште поголема иронија е кога некој мрчи за некој што мрчи за мрчарење.
Тоа е веќе зачарани круг. Битно е да се контраме. :D
Ко металци на шутка сме.

BTW, честито унапредување, сосема заслужено. (party)

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Иронија е кога некој мрчи за некој што мрчи, а уште поголема иронија е кога некој мрчи за некој што мрчи за мрчарење.
То ти је исто ко да кажеш дека нема поличен и поумен од тебе, а после некое време викаш мразам луѓе кои се вљубени во себе, мразам нарциси, дрн мрн. :|

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and DarkPassenger

warr

Староседелец
17 февруари 2012
187
214
643
Тетово
Почнавте и нови зборови да измислувате: мрчи, мрчење, мрчарење...
А баш позитивна слика имав за форумов :/

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
То ти је исто ко да кажеш дека нема поличен и поумен од тебе, а после некое време викаш мразам луѓе кои се вљубени во себе, мразам нарциси, дрн мрн. :|
Е ваквите се и позастапени и од мрчаторите на форумов :D

Тукуууу,зш не пишеме во офф топик темата,и онака цело време сме офф топик и немаме ништо паметно кажано или нешто што досега не сме го кажале бар милион пати.
Темава е за да каже кој како станал,да се испцуе ако некој предвреме го разбудил..и се прди чат пат низ темава. (worried)

• Ми се допаѓа
Статус
Затворена за нови мислења.