Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Да дааа,ако не верувате,прашајте го Arkantos :svirka :D
190792_604056949608926_1306716832_n.jpg

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
СДК на форумов приметувам нова маса луѓе. Мрчатори на мрчаторите. Парадоксална појава, исто ко да кажеш „Мрзам хејтери“.

Ај да ве прашам ја (ко еден од најголемите мрчатори) ако толку многу ви пречи што некој овде не ви аплаудира на се`, не ви вика „браво“, не ви кажува дека сте прекрасни и убави, ако толку многу ви пречи мрчење со еден збор зошто седите на форумов и мрчите против мрчење?

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
СДК на форумов приметувам нова маса луѓе. Мрчатори на мрчаторите. Парадоксална појава, исто ко да кажеш „Мрзам хејтери“.

Ај да ве прашам ја (ко еден од најголемите мрчатори) ако толку многу ви пречи што некој овде не ви аплаудира на се`, не ви вика „браво“, не ви кажува дека сте прекрасни и убави, ако толку многу ви пречи мрчење со еден збор зошто седите на форумов и мрчите против мрчење?
Ајде мрчаторче мое мило,да ти кажам каде зајчето се скрило(демек ти прави се дека не знаеш)(wasntme) ....сметаат аналитичарите,и тоа се кажува во една групна анализа.Па како се изанализирала?Демек си сметаме сами на себе сакаше да каже анализата?(реторички се прашањава немој да ми ги одговориш,дојди да јадеме оревчиња,да си правиме венчиња од камилица цвекиња,нема да оговараме,ти ветувам,знам дека за тоа не си кадарен и затоа ми те сакам најмногу :* )

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav and slb_bobo

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Чаки вика да му оставу две три на њега, четири и да има јутре за ус рукомет : )
По дваешче кесиче од пеешче, толко за вас, познаам ве : ) триес денара паре ли су : )

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly and The Tramp
Статус
Затворена за нови мислења.