Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Еј што ви стана дај озбилете се и немој да ми го нервирате Saladin ке ве скришим сите по ред :mad:

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Детска градинка постанува тука се`. Не ми е да се мешам, но веќе преку глава од психоанализи на членови. Поради тоа и поради квантитетот, местово наликува на детска градинка. Ако Трајче пишал дека навистина му пречи нешто, веднаш се создава тролаана која му вади муабети од пред х време демек рекол вака онак/зашо типот не пробал нешо. Луѓе, ве прашувам вас, толку ли ви е битен животот на еден член па да се замарате и да памтите датуми пред 100-200 години кој што како рекол? До толку ли сте умоболни, се занимавате со малограѓански муабети? Искрено се прашувам зошто воопшто членувам во било кој македонски форум од општ карактер. Тролови недоквакани, што седат со денови, молејќи се за миг на подебавање на нечија сметка. Тоа ли ви е најголемиот успех во животот? Да го живеете туѓиот живот 24/7? Па уште глумите разочараност... Абе седи!
Од мене толку, вие ширете ја итака жабокречината во која и самите потпаѓате.
Те поштувам за ова друже. Требаше некој да им го лепне во лице, ама пак е џабе. Вол не се учи, туку теле. Поздрав. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and parvati

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
СДК ми се повраќа од некои кои само се расфрлаат со својата „интелигенција“.
да и шо мислат дека се се врти околу нив....нели „ центар пажња види ме....правам се да привлечам нечије влијание “
а на вистината молчам....и бегам зошто незнам да се одговорам
да од такви стварно ми се повраќа

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Кога немаш време за анализа немаш ни за форум...
Абе какви анализи,тоа несмееш,ако анализираш може да те наречат умоболен и учесник во жабокречини :svirka ...уффф,едвај ги напишав овие два збора,поготово вториот,не би го изговорила точно од прв пат сигурно :D

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Абе какви анализи,тоа несмееш,ако анализираш може да те наречат умоболен и учесник во жабокречини :svirka ...уффф,едвај ги напишав овие два збора,поготово вториот,не би го изговорила точно од прв пат сигурно :D

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and cakar_ulav

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Чувството кога на YouTube си слушаш и уживаш во Божеството наречено The Prodigy, за одеднаш отстрана во препораки меѓу низата нивни бисери да видиш слика од жена со подзината уста, и во шок да прочиташ: Suzana Gavazova - Doktore. (facepalm):D

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Чаки ме глеа и вика Абе оди вам мноо те боли бе па ти што има у туј белу кутију : ) дај минѓушку вамо : )

Статус
Затворена за нови мислења.