Светско првенство за мажи 2013 Шпанија

warr

Староседелец
17 февруари 2012
187
214
643
Тетово
Ај доста јадете вафли, после ќе ги величите кога ќе ја тепаме Франција во 1/8 финале xD

• Ми се допаѓа
Реакции: Nighty

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
Ај доста јадете вафли, после ќе ги величите кога ќе ја тепаме Франција во 1/8 финале xD

Брат, искрено и јас тоа се подзамислив, можеби намерно одиме на порази, за да се сретнеме со Франција во осмина-финале, и онака да ги кинеме. :zelen
Нека ви текне, лани жените за првпат во историјата ја победија Франција во Скопје како репрезентација, можеби сега на мажите им е редот. xD

warr

Староседелец
17 февруари 2012
187
214
643
Тетово
Брат, искрено и јас тоа се подзамислив, можеби намерно одиме на порази, за да се сретнеме со Франција во осмина-финале, и онака да ги кинеме. :zelen
Нека ви текне, лани жените за првпат во историјата ја победија Франција во Скопје како репрезентација, можеби сега на мажите им е редот. xD
Сега играме како морони за да ги збуниме французите
Све е тоа тактика, а не Шундо ваков, Шундо таков, Шундо не чинел :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Slims

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Добро изигра Борко и судиите кои само со пеналите го решија натпреварот :(

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Леле кое голманиште имаат Исланд.
Миркуловски од толку зицери во второ ниту еден гол не можеше да даде.
Овој пат одбрата беше солидна, поточно Борко, ама затоа нападот беше послаб.

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Леле кое голманиште имаат Исланд.
Миркуловски од толку зицери во второ ниту еден гол не можеше да даде.
Овој пат одбрата беше солидна, поточно Борко, ама затоа нападот беше послаб.
Нашиот напад беше слаб, а не беше нивниот голман толку јак :D

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Нашиот напад беше слаб, а не беше нивниот голман толку јак :D
Густафсон е добар голман, фати 2-3 зицери на нашите, имаше 16 интервенции не беше за фрлање.
Пак ке кажам игравме добро, немавме среќа, одбраната беше на ниво, секоја чест за момците, кога ке фатеше Борко топка се одбиваше кај нив, тоа е знак дека сакавме контри па крилата Манасков и Темелков (само еднач го даде режисерот, додуша немаше потреба повеќе :) ) имаа задача од кога ке се дигне некој на шут да се оди на контра али јебига, погодивме 5 стативи.
Повеке среќа утре, ако може нешто да се направи, ама попрво треба да ја играме истата одбрана.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

Hkakashi

Староседелец
13 јуни 2012
1,543
1,697
1,133
27
Куманово
Па знаеше се победник још на почетак на 2 полувреме бе. Да не беше Борко ке га изедесмо повише, а имасва и Исланѓани доброга голмана нема што туј. Много голови ги дадесва на контру. Контра ги е организирана знае се кој куде е. Кире немога да мрдне јадан само едн гол успеја да даде. Онј Миркуловски 100 грешке направи и 10 гола промаши.

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
Па знаеше се победник још на почетак на 2 полувреме бе. Да не беше Борко ке га изедесмо повише, а имасва и Исланѓани доброга голмана нема што туј. Много голови ги дадесва на контру. Контра ги е организирана знае се кој куде е. Кире немога да мрдне јадан само едн гол успеја да даде. Онј Миркуловски 100 грешке направи и 10 гола промаши.
Најсилното оружје на Исланд се контрите, за 2 секунди се префрлаат на другата половина што го покажаа тоа и на тој натпревар дадоа 3-4 гола такви.

Лазаров можеби не даваше голови но беше еден од најзаслужните за головите на Стоилов и Димовски, половина голови беа асистенции на Лазаров ако може да да се речи, првото полувреме ги скршивме, неможеа да го сопрат од асистенции, но не биваше да шутира многу длабоко му излегуваа едвај мрдаше, ама сепак се бореше и даваше асистенции за голови, не беше лош Лазаров, сите сте навикнати да гледате голови од него, не е ова цртан филм.