Мене ме зачуди кога видов дека Шведска не се на светско...иначе типувам на Данска или Шпанија прваци.
Не ја забораваш Шпанија, домакин е, имаат многу силен состав. Франција како ке им се погоди, за Данска не зборам, големи фаворити.фаворите се Франција и Данска..и според мене една од овие ќе е шампион
а Македонија ако не се брукат можат далеку да догурат оти имаме сварно добра репрезентација..!! ама ако се опуштат против некоја слаба како Чиле или Катар епа тогаш Македонија нема шо да бара овде..значи секој противник треба да се гледа како моќен и без ралика колку водиш треба да мислиш дека губиш и мораш да победиш..
Кире главен фаворит за прв стрелец, другите кој ги врти нека играат за Кире да биде прв стрелец. Од 120 топки ќе даде 50 и после бил прв стрелец. Ќе ги гледам сите освен нашите затоа што ќе се изнервирам само поради тоа.Не ги отпишувајте нашиве ракометари јас мислам дека ке успејат да направат подвиг.
Кире главен фаворит за прв стрелец
Кире главен фаворит за прв стрелец, другите кој ги врти нека играат за Кире да биде прв стрелец. Од 120 топки ќе даде 50 и после бил прв стрелец. Ќе ги гледам сите освен нашите затоа што ќе се изнервирам само поради тоа.