Светско првенство за мажи 2013 Шпанија

martin-chelsea

Член со 30 казнени поени
23 октомври 2012
10
8
1,003
Кој што сака нека кажува, јас мислам дека далеку ќе стигнат нашите ракометари.

Напред Македонија.

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl and МиГ 21

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,796
1,153
29
Битола
фаворите се Франција и Данска..и според мене една од овие ќе е шампион
а Македонија ако не се брукат можат далеку да догурат оти имаме сварно добра репрезентација..!! ама ако се опуштат против некоја слаба како Чиле или Катар епа тогаш Македонија нема шо да бара овде..значи секој противник треба да се гледа како моќен и без ралика колку водиш треба да мислиш дека губиш и мораш да победиш..

• Ми се допаѓа
Реакции: freak and МиГ 21

goodgod

Истакнат Член
26 декември 2012
433
304
163
пред компјутер
фаворите се Франција и Данска..и според мене една од овие ќе е шампион
а Македонија ако не се брукат можат далеку да догурат оти имаме сварно добра репрезентација..!! ама ако се опуштат против некоја слаба како Чиле или Катар епа тогаш Македонија нема шо да бара овде..значи секој противник треба да се гледа како моќен и без ралика колку водиш треба да мислиш дека губиш и мораш да победиш..
Не ја забораваш Шпанија, домакин е, имаат многу силен состав. Франција како ке им се погоди, за Данска не зборам, големи фаворити.
Сепак мислам дека некој може да изненади, ке видиме во наредните денови.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Не ги отпишувајте нашиве ракометари јас мислам дека ке успејат да направат подвиг.
Кире главен фаворит за прв стрелец (wasntme)
Кире главен фаворит за прв стрелец, другите кој ги врти нека играат за Кире да биде прв стрелец. Од 120 топки ќе даде 50 и после бил прв стрелец. Ќе ги гледам сите освен нашите затоа што ќе се изнервирам само поради тоа.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Кире главен фаворит за прв стрелец, другите кој ги врти нека играат за Кире да биде прв стрелец. Од 120 топки ќе даде 50 и после бил прв стрелец. Ќе ги гледам сите освен нашите затоа што ќе се изнервирам само поради тоа.

Бобо абе јас не типувам така туку кажувам тоа што го читам :D Ама зависи како ке му се погоди периодот.Да не брзаме,јас мислам дека ке успее да искористи многу шанси.

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Групава ни е според мене избалансирана имаме и јаки и послаби противници.
Со Чиле и Катар искрено се надевам на сигурни победи, за со Данска не сум скептик, лани изнанадија Данците со тоа што го постигнаа, кој знае можда годинава ние ќе бидеме тие што ќе изненадуваме, а другите ќе си останат изненадени :D
А за Кире, тој како капитен ако не превземе одговорност кој?Кога има можност и способност зошто да не стави од 100, 50гола..
Се додека за сите има топка, Кире ќе си го брка голот, ајт вие не се секирајте многу многу ; )

• Ми се допаѓа
Реакции: Рушен

Рушен

Активен Член
22 октомври 2012
181
124
43
Групата е лесна бре. Чиле, Катар ги тепаме и Русија ќе ја тепаме, ама со Исланд и Данска ќе ни биде малце потешко. Само едно сакам да и покажеме на Данска, да ја содробиме.