Осамени срца

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Помлад добро ситуиран госпоѓин бара госпоѓа постара со гради што можат да надојат една приградска населба,и задник пандант на рудникот Злетово за мастурбирање преку жица,стоп педера.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
За старт на оваа година да се најавам повторно на темава, бидејќи претходната не ми опали нишо од форумов и не беше многу успешна, односно слабо секс, љубов и рок ен рол...али јас не губам надеж, и еве пак ќе си кажам дека истиот сум како порано, секогаш сериозен со привремен осмех на лице и слаба смисла за хумор што значи стабилна личност која сака да го помине времето со некоја друга женска особа исто така заинтересирана за мене, и ако некоја што по втор пат ме чита а првиот пат не се пријавила на темава... тоа сето ме асоцира и е еднакво и коплентно адекватно се приклопува на песната- што ме сада тражиш поред них толкико, где си била кад сам био нико?

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina and Aquarius

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Еве ме после долга пауза и мене. Како прво среќна ви нова година на сите и честит Божиќ. И да се пофалам си најдов дечко овде :) и еве 15 дена сме заедно. Така да не сум веќе осамено срце.

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Знам дека е во име на (речиси) сите, кога прашувам: Кој е среќникот и зошто не се пофалил досега? :frantic

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Знам дека е во име на (речиси) сите, кога прашувам: Кој е среќникот и зошто не се пофалил досега? :frantic

Нема профил на сајтов. Од овде е. Еве кој сака ќе добие ексклузивна слика од нас двајца :)

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Нема профил на сајтов. Од овде е. Еве кој сака ќе добие ексклузивна слика од нас двајца :)
Честитки Весна, се пријавувам да ја видам сликата од вас двајцата (по можност голи - еротска во кревет) и одвај чекам да ја видам.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
јас сум секогаш во право ама ете ... ја користам оваа прилика да го искористам форумов за Све за Љубав и некоја форумџијка да ме покани на дејт оти вака веке не бива ...:)

Да ти се придружам пер ? (заминавме офф -.-)
Вие не можите да најдите така, кога сте ја футнале темата...еее овде се барат, само ви треба добро CV и по една слика од самер 2012 по купаќи по можност на плажа.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Вие не можите да најдите така, кога сте ја футнале темата...еее овде се барат, само ви треба добро CV и по една слика од самер 2012 по купаќи по можност на плажа.
И џакал да не мисли дека сакам со него да излезам :rofl туку заедно да одиме во потрага :D

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
И џакал да не мисли дека сакам со него да излезам :rofl туку заедно да одиме во потрага :D
Еве јас ќе ви најдам да видам само кој се онлајн...ама по едни кондури Најк да ми купите, зш стојникот секогаш се плаќат.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ночной охотник

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Jackal добро, фино момче, но не толку фин во кревет, ги задоволува потребите на секоја генерација, по можност само да е женско, плава, црна, црвена нема врска, само да е убава и симпатична, девојка која ќе знае да ги задоволи неговите потреби. Контакт телефон 078 123 456 вие од ВИП не се стегајте, имате бесплатни :rofl