хахахахахаха, колку само не е со Sugar сам си се лажеш...и не шпиунирај многу многу
Шо ми објаснувате мене, баба лажит, трап не лажит- рекле старите.Кажи му бе!
хахахахахаха, колку само не е со Sugar сам си се лажеш...и не шпиунирај многу многу
Шо ми објаснувате мене, баба лажит, трап не лажит- рекле старите.Кажи му бе!
со мене пишува Сара : )Шо ми објаснувате мене, баба лажит, трап не лажит- рекле старите.
Остај ги ти сеа старитеШо ми објаснувате мене, баба лажит, трап не лажит- рекле старите.
Е шо прајш сега вака, да се осеќаме љубоморни јас и шугар.со мене пишува Сара : )
Џакал уопште не заљубен... Уште е сингл ... јбг .. нече љубав поштеног и паметног човека..Е шо прајш сега вака, да се осеќаме љубоморни јас и шугар.
И да се знае кој е најзаљубен Jackal последен пат беше виден како:Прегледува тема Св. Валентин, пред 2 минути
Koлку си ти само у право : )Џакал уопште не заљубен... Уште е сингл ... јбг .. нече љубав поштеног и паметног човека..
Јас мислев за карта викаат дека нече поштеног човека.Џакал уопште не заљубен... Уште е сингл ... јбг .. нече љубав поштеног и паметног човека..
јас сум секогаш во право ама ете ... ја користам оваа прилика да го искористам форумов за Све за Љубав и некоја форумџијка да ме покани на дејт оти вака веке не бива ...Koлку си ти само у право : )
јас сум секогаш во право ама ете ... ја користам оваа прилика да го искористам форумов за Све за Љубав и некоја форумџијка да ме покани на дејт оти вака веке не бива ...
Да ти се придружам пер ? (заминавме офф -.-)јас сум секогаш во право ама ете ... ја користам оваа прилика да го искористам форумов за Све за Љубав и некоја форумџијка да ме покани на дејт оти вака веке не бива ...