Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Денес изигравав грејно тело,цел ден ги греев креветот и компјутерот :D

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје

street_chic

Староседелец
14 февруари 2012
1,433
3,678
723
Portofino, Italy
407291_473893275985752_1195210619_n.jpg

Nighty

Староседелец
24 февруари 2012
727
1,181
1,103
СДК дека се навлеков ептен на Florence + The Machine. Ама ептен.
И сдк дека ми е досадно, можеби се приметува тормозам по игрите. Поздрав до сите :sreken

ГРМ-ГРМ миксче, знаеш дека и на ФБ сум го објавувал. :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Е, ова ми е еден досаден, неделен ден, во кој, за живо чудо, се вклучив на социјалноно лајно, нели, да видам во меѓувреме колку мажи ми пишале дека сум неодолива и да избројам колку срценца оставиле пропратно.
Оп-стоп, тој што ставил највеќе, најмногу ме сака. Релевантен доказ!
И сеа ко последица, ќе мрчам за obvious stuff ко попалена тинејџерка на која младичот и’ оставил два пољупци помалку отколку таа нему. Има нешто што не знам или? Мислам, не ми е ново молење за лајк, не ми е ново означување дека трите пуфлиња биле во средната кабина во ВЦ-то на кафиќот, ниту 300 слики од новороденото бебе...ама да си ја сликаш елката со тетрис и да ги тагнеш сите можни за да ја коментираат, ми е сосема нова еволуција во...не знам, нема(м) соодветен термин уште.
Не е ни битно.
А, да, слушам модата било да се изиграва хардкор контраш. Нели, ако се контраме, посебни сме. (nod)
А не дека нешто имам право да мрчам, ама имајте на ум дека едно е контрање со основа, издржно, објективно и поради разлики во ставови, а сосема друго е да се започне расправија поради лична нетолеранција, за да се предизвика мерење ташак кој ќе се избаци со појак комбек за после да го величаат сопартијците.
И? Бранко ли е крив?
Ни тоа не е битно.
Ај, повелете на торта и домашно винце.

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Напред назад што вчера се убив од скитање низ центар за да купам поклони за цела П О Т Е С Н А фамилија.Ни на крај памет не ми текна дека треба да купам нешто и за нејзе. А навистина немам никаква идеја што да и купам.
Не сака :
Парфеми
Мечиња
Зајчиња
Срциња
Не ни се трудам да и купам било каква облека зашо ја за мене не знам камоли за нејзе.

Сакам нешто иновативно интересно и да биде лично моја креација.А што ќе биде тоа не ни знам.
Џенцки шо би сакале вие за нова година а да биде нешто по метод „направи сам“

Статус
Затворена за нови мислења.