Сакам да кажам/прашам (2 дел)

Статус
Затворена за нови мислења.

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
Добро, да ве прашам гејмерите/ките, дека да ја најдам ја старата WoW без овие patch-ови за Mists of Pandaria, пошо за таа имаш само Starter Edition за free, онака треба да си платеш. Под старата WoW мислам само на Wrath of the Lich King. Ја ја видов оваа Mists of Pandaria и ништо посебно не ми е, ја сакам да си цепам на старото, подобро ми е :)

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Добро, да ве прашам гејмерите/ките, дека да ја најдам ја старата WoW без овие patch-ови за Mists of Pandaria, пошо за таа имаш само Starter Edition за free, онака треба да си платеш. Под старата WoW мислам само на Wrath of the Lich King. Ја ја видов оваа Mists of Pandaria и ништо посебно не ми е, ја сакам да си цепам на старото, подобро ми е :)
Јас ја имам WOTLK .. ја имаш на замунда.

• Ми се допаѓа
Реакции: Succubus

Emma.T

Истакнат Член
23 декември 2012
241
352
163
СДК ... како му се пуштив на форумов ко за прв пат, како да ќе нема утре. :D
Битно си кажав што сакам да кажам пред да спијам.
Добра ноќ. :sleep

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Добра ноќ
ке треа да стану за некој саат пет, ама ке стану штокур , ахх милфицо ке те памту до не те забраву скроз

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
чувството кога книга не фаќаш за тест, очекуваш единица и добиваш петка.... Онака понеделнички... Priceless! :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
СДК1 денеска се сетив на времето кога ќе земевме книга од библиотека и на нејзините страници пишуваше пример:Отвори на 56 стр. и јас како најљубопитна што ли има сега и кога ќе видам пишува ТЕ САКАМ еххх..... :giggle Или пак јави ми се и оставиле број,па сега ние другарките ќе се собираме и ќе вртиме со скриен да видиме дали е машко или женско.

СДК2 Убаво ќе беше да можев некому да кажам дека среќна сум што го имам, дека бескрајно го сакам и се радувам што животот ќе го поминам со него.. Сакам да најдам некој што ќе ми биде првата мисла што се разбудам сабајле, некој што ќе ми биде и животен сопатник, пријател, заштитник.. (nod)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Има ли Католици ???
Ае нека Ви е среќан Божиќ, на нас ни е за две недеље, ви сте пред нас сс време : )

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
ДЕнес сум ептен она расположена и среќна, сё ми е убаво вака одамна не сум се чувствувала.
Си најдов штикли, знаете кога одете да си купете нешто и тоа што ви се допаѓа го има во вашиот број, па и цената е супер? После одам да ги земам штиклите, па ќе ви ги покажам, кога и кажав на мама дека се 12цм вика: НЕмој да не можеш да одеш, за џабе да не трошеш парите. АМа ептен се удобни штикливе.

Се направив многу убава комбинација и отидов да пробам, но за жал не ми се свиѓаше како ми стои блузата, но тоа не е проблем ќе смислам нешто друго. :giggle

И да цел ден чекам резултатти од стипендијата и уште нема, ако има ве частам :igra

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Luckky
Статус
Затворена за нови мислења.